E3 2008 verhuist terug naar het Convention Center in Los Angeles

Het was wel even schrikken toen vorig jaar bekend werd gemaakt dat de Electronic Entertainment Expo (E3) zou ophouden te bestaan in de vorm zoals hij toen was. Toen duidelijk werd dat de beurs alleen zou inkrimpen en niet helemaal verdwijnen haalden velen toch opgelucht adem, maar het echte E3-gevoel bleef toch achterwege.


De Entertainment Software Association (ESA), de organisatie achter de E3, heeft vandaag aangekondigd dat de E3 Media & Business Summit terug zal verhuizen van Santa Monica naar het Convention Center in Los Angeles. De voormalige E3-edities vonden ook allen plaats in het Convention Center.

De E3 2008 zal van 15 tot en met 17 juli gehouden worden en wordt opnieuw een gesloten evenement, waarbij events, meetings en demonstraties alleen op uitnodiging zijn.

  1.   
    Neolite's avatar

    toen ik de titel zag dacht ik even dat de E3 weer de oude ging worden, maar die hoop was onterecht ๐Ÿ™

  2.   
    Kaassouffl3's avatar

    Waarom word het dan verkleind?

  3.   
    Rock-in's avatar

    neolite schreef, "toen ik de titel zag dacht ik even dat de E3 weer de oude ging worden, maar die hoop was onterecht ๐Ÿ™ "

    *zucht* Er staat toch dat het naar de oude locatie gaat, dus weer groter word. ๐Ÿ™„

  4.   
    Kilerden's avatar

    ach ja, ik ga er toch nog niet heen ๐Ÿ˜›

    Gr, Kilerden

  5.   
    Aadb's avatar

    ja alleen op uitnodiging dus niets voor ons standaard gamers, maja altijd wel leuk om alle nieuwtjes te lezen op de sites als het weer zover is, maja dat duurt nog wel ff ๐Ÿ˜†

  6.   
    Jostii's avatar

    eindelijk weer een grote E3 ๐Ÿ˜€ die kleine sloeg nergens op er was weinig nieuws te zien en veel
    te weinig stands enzo en nu is ie weer ouderwets gezelig ๐Ÿ˜› BETER! ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ™‚

  7.   
    ChielB's avatar

    Waar lees je dan dat deze E3 weer groter wordt? Helaas zal het dus opnieuw een gesloten evenement zijn en dus ook niet groter dan afgelopen jaar.

  8.   
    Neolite's avatar

    Rock-in schreef, "

    ”neolite” schreef, "toen ik de titel zag dacht ik even dat de E3 weer de oude ging worden, maar die hoop was onterecht ๐Ÿ™ "

    *zucht* Er staat toch dat het naar de oude locatie gaat, dus weer groter word. ๐Ÿ™„ "

    niet bepaald het blijft bij een E3 waar je voor uitgenodigd moet zijn ๐Ÿ˜‰ en dat ben jij niet en ik niet. ๐Ÿ™

  9.   
    Rock-in's avatar

    ChielB schreef, "Waar lees je dan dat deze E3 weer groter wordt? Helaas zal het dus opnieuw een gesloten evenement zijn en dus ook niet groter dan afgelopen jaar."

    Tja, het lijkt met logisch, dat het weer in de oude grote terug keert, anders is het nergens voor nodig om terug te gaan naar de oude locatie. Dan verandert er helemaal niets aan de beurs. Trouwens dan is dit ook het laatste jaar dat deze beurs gehouden word. Naar wat ik gelezen heb, was het laatste keer een drama.
    ๐Ÿ˜•