Demo Burnout Paradise uitgebracht op Xbox Live

Zoals aangekondigd is vandaag een demo van Burnout Paradise op Xbox Live gezet. In de demo kan je de wijken Motor City, Big Surf Beach en Ocean View verkennen. Dit kan je doen in drie verschillende race-events, waaronder de gloednieuwe Stunt Run mode, en als je online bent kun je je vrienden uitnodigen om samen een challange aan te gaan.

De demo is 835MB groot en zal later vandaag ook nog verwerkt worden tijdens de update van het PlayStation Network, zodat ook PS3-gamers zich kunnen uitleven met Critereon’s nieuwste racegame.


In Burnout Paradise draait het nog steeds om het basisprincipe: drive and destruct. Zo veel mogelijk ongelukken en vernielingen is het ultieme doel. Het racen zal zich afspelen in Paradise City, een stad vol drukke wegen en kruispunten. Je krijgt een rijbewijs tot je beschikking, waarop al je acties worden vastgelegd. En hoe meer chaos en brokstukken je veroorzaakt, des te hoger zal je reputatie worden. Een hogere reputatie zal uiteindelijk leiden tot steeds sterker wordende Burnout-legendes om tegen te racen. Leef je uit met de nieuwe stunt modus en versla je tegenstanders in de competitieve online play.

Burnout Paradise zal op 25 januai 2008 verschijnen voor de Xbox 360 en PS3.

  1.   
    Kilerden's avatar

    zal is ff downloaden dan 🙂

    Gr, Kilerden

    *note*

    ik heb hem gedownload, en hij is super vet. ik ga hem kopen 😆
    ik ben toch 4 feb. jarig
    😀

  2.   
    JPO's avatar

    Ja ik heb em 😛 en was er al een lekker halfuurtje zoet mee TOEN IK WEG MOEST!

    Tis echt tof een freeroam racegame te hebben, stop bij het stoplicht maar een burnout en doe mee aan een event, vind alle shortcuts, vind alle repair garages en benzine stations, en dan druk je op (geen id welke knop het was) en je ziet hoeveel meer er nog te berijden valt in de complete game.
    Kijk nu al uit naar de complete verie van de game! of ik em meteen zal kopen is een andere verhaal want er komen zoveel vette games uit (rukkende emoticon)

  3.   
    DeFx's avatar

    zo zo !
    zal dadelijk ens maar moeten beginne met downloade!

  4.   
    VanishNL's avatar

    beter schieten ze ff op op psn want ik wil hem ook downloaden zo te horen zeker waard 😉

  5.   
    Lashrom's avatar

    Ik zie hem nog niet op de Playstation Store.. Maar ik wacht wel..

  6.   
    Kaassouffl3's avatar

    hebbe hebbe hebbe!