Guerilla Games bevestigt bewerken van Killzone 2 screens

Killzone 2 wist tijdens de afgelopen E3 al behoorlijk te imponeren met een prachtige trailer en zodoende kijken veel PlayStation 3 bezitters vol verwachting uit naar deze nieuwe game van Guerrilla Games. Vorige week werden we al voorzien van nieuwe screenshots, maar er leek toen al wat mee aan de hand te zijn.

De screens vertoonden nogal artistieke trekjes en leken soms meer op artwork dan in-game materiaal. Vandaag bevestigt Seb Downie van Guerilla Games dat de screens bewerkt waren:

    “They are only the tiniest bit touched up. Short answer is yes. Long answer is that there was a little bit of colour-correction done and some minor polish, but nothing major. Still very close to reality and it looks better in motion in my opinion.”

Hieronder zie je het bewijs met een screenshot uit een in-game trailer links en het bewerkte screenshot van vorige week aan de rechter kant.

Na het aardig succesvolle Killzone wordt er nu veel verwacht van Killzone 2, het vervolg dat al in 2005 op de E3 werd aangekondigd. Killzone 2 is een futuristische shooter – en ontwikkeld door het Nederlandse Guerrilla Games – die zich op de planeet Helghan zal afspelen. Daar moet je gemuteerde mensen in grote getalen afmaken. Dat zal niet geheel gladjes verlopen, aangezien deze tegenstanders onder andere het weer kunnen manipuleren.

Killzone 2 wordt eind 2008 verwacht voor de PlayStation 3.

  1.   
    TheDude's avatar

    Nou ja, goed dat ze het gewoon toegeven. Maar opzich vind ik die in-game toch wel een stuk mooier en vooral realistischer eruit zien dus dat hele fotosjoppen hebben ze volgens mij niet nodig hoor. 8)

  2.   
    RinusReetRidder's avatar

    Kvin die linkse ook wel mooier zonder overdreven kleuren enzow. Dom dat ze hebben lopen fokken met die screens was toch vrij zinloos. ๐Ÿ˜›

  3.   
    r_AW's avatar

    Ik vind die linkse nog mooier! ๐Ÿ˜†

  4.   
    Scuderia's avatar

    KILLZONE 2 wordt zo vet hehe ๐Ÿ™„ !

  5.   
    ChielB's avatar

    Cyrus schreef, "Ik vind die linkse nog mooier! ๐Ÿ˜† "

    Dat schijnen toch veel mensen van mening te zijn ja. Erg onduidelijk waarom ze de screens zo artistiek hebben opgeleukt.

  6.   
    Lasso's avatar

    Waarom maken ze de kleuren dan niet zoals die rechter? Ik dacht altijd dat meer contrast (meer donkere plekken) minder van je systeem vraagt.

  7.   
    COD II owner's avatar

    nog altijd mooi, wel jammer van die roestvlekken op de muuren, dat was wel mooi gedaan. nuja een game dat ik in het oog zal houden

  8.   
    Kaassouffl3's avatar

    Assault schreef, "KILLZONE 2 wordt zo vet hehe ๐Ÿ™„ !"

    yup ๐Ÿ™‚

  9.   
    Ruudjee's avatar

    Aach moet kunnen. Je ziet in reclames van tegenwoordig niks anders meer.

  10.   
    Chielh's avatar

    Lasso schreef, "Waarom maken ze de kleuren dan niet zoals die rechter? Ik dacht altijd dat meer contrast (meer donkere plekken) minder van je systeem vraagt."

    Shaders en shadows vragen veel van je grafische kaart, waarschijnljk daarom ๐Ÿ˜‰

  11.   
    MauriceV's avatar

    dat kon je vanaf het begin al weten dat die rechtse nooit in-game zou kunnen zijn

  12.   
    Jostii's avatar

    maar het ziet er alsnog ubervet uit ik kan egt niet wachten tot die titel uitkomt ๐Ÿ˜† ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰

  13.   
    nielz's avatar

    ik vind het een beetje onzin om het te gaan bewerken

  14.   
    Rijstekorrel's avatar

    ach ja ik vind die linker ook eigenlijk mooier. maar ja wel goed dat ze het zelf toegeven