Stoffen poppen kiezen het ruime sop in nieuwe trailer LittleBigPlanet

LittleBigPlanet is een game waar zowel het publiek als Sony zelf veel van verwacht. Deze puzzelgame zal vooral dankzij de ongekende mogelijkheden van user-created content voor heel veel afwisseling gaan zorgen. Vandaag worden we weer eens voorzien van nieuw beeldmateriaal dankzij deze verse trailer.


LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

LittleBigPlanet zal begin 2008 verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    )GN(-Erik's avatar

    Dit is ook weer zoon spel die je alleen gaat spelen als je tijd over hebt. ๐Ÿ™„

  2.   
    TheDude's avatar

    Ik denk dat dit toch echt wel een hit gaat worden. Het concept is briljant, de instapgrens laag en met gemakkelijke user-created content is er echt heel veel mogelijk qua puzzels en samenwerken. Ben erg benieuwd naar deze game. 8)

  3.   
    Carmen07's avatar

    Zouden ze vaker moeten doen, wat meer nadruk op eigen content. Ziet er verder wel leuk uit als afwisselende puzzel game. ๐Ÿ™‚

  4.   
    jungler's avatar

    ”Carmen07″ schreef, "Zouden ze vaker moeten doen, wat meer nadruk op eigen content. Ziet er verder wel leuk uit als afwisselende puzzel game. ๐Ÿ™‚ "

    idd
    leuk spel leukt me

  5.   
    ps3 gek's avatar

    Dit lijkt me echt een heel leuk spel, maaris het verstandig om je betaalgegevens door te geven op PSN als je leeftijd niet klopt bij je account? ๐Ÿ™„ Ik denk dat het noog wel even duurt voor hier een eventuele prepaidkaart komt. ๐Ÿ˜ณ

  6.   
    Kaassouffl3's avatar

    Wat een raRE NAAM “:P kleinegroteplaneet?

  7.   
    Jostii's avatar

    lijkt me erg leuke game hij is vrolijk je moet er samenwerken heeft een leuk grafisch stijltje.]
    lijkt me tof ๐Ÿ˜€ 8) ๐Ÿ˜†

  8.   
    GameAC's avatar

    kan niet wachten