Metal Gear Solid-character Grey Fox in Super Smash Bros. Brawl

Solid Snake was blijkbaar niet genoeg voor Super Smash Bros. Brawl, want vandaag is een tweede Metal Gear Solid-character onthuld die zijn opwachting zal maken: Grey Fox. Helaas zal hij niet speelbaar zijn, maar gebruikt worden als een ‘assist trophy’ die je kunt activeren. Als je Grey Fox gebruikt zal hij zijn dodelijke ninja-acties uitvoeren tegen iedereen die maar in zijn buurt is.

Voor de vechtende Metal Gear Solid-fans blijft dus vooralsnog alleen Snake beschikbaar, maar in elk geval zorgt de aanwezigheid van Grey Fox ervoor dat er mogelijk nog meer non-Nintendo characters onthuld worden…

Super Smash Bros. Brawl logo

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden.

Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.

Super Smash Bros. Brawl zal begin 2008 verschijnen voor de Wii.

  1.   
    BKiller's avatar

    lol

  2.   
    Jarek's avatar

    lol beetje raar .. maar wel grappig ..

  3.   
    Darkknight's avatar

    lol hopelijk ook Zo moordlustig

  4.   
    Ectoplasm's avatar

    do you feel it snake, the clash of bone and senew, HURT ME MORE SNAKE!

    prachtig…..