Collector’s Edition Devil May Cry 4 aangekondigd

Bij Capcom werkt men momenteel op volle kracht aan de game Devil May Cry 4 om dit next-gen debuut van de serie tot een groot succes te maken. Vandaag is onthuld dat er voor de echte fans een Collector’s Edition van de game uitgebracht zal worden. Deze uitgave zal een dvd met volume 1 van Devil May Cry: The Animated Series bevatten plus een bonus dvd vol extra’s, zoals de soundtrack, een digitaal art book, wallpapers en diverse screensavers. Het geheel wordt in een bijpassende steelbook case geleverd.


In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

Devil May Cry 4 zal begin 2008 verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

 1.   
  Jarek's avatar

  nice

 2.   
  Darkknight's avatar

  doe maar lux

 3.   
  gamer07nl's avatar

  Dit wordt hem hoorrr 🙂

 4.   
  ikketjuh's avatar

  Dat artwork lijkt mij echt onwijs mooi.
  Allemaal schetsen van rare demonen en natuurlijk danté en de anderen.

  Zeker iets om naar uit te kijken.

 5.   
  SjaakSnel's avatar

  Alweer een Collector’s Edition 😀

 6.   
  gappower's avatar

  Voor dit soort dingen ben ik wle te vinden.

 7.   
  Lasso's avatar

  SjaakSnel schreef, "Alweer een Collector’s Edition 😀 "

  Ik hou van mooie verpakkingen. 🙂