Ubisoft onthult uitbreiding U-Boat Missions voor Silent Hunter IV

Ubisoft heeft aangekondigd dat er gewerkt wordt aan een uitbreiding voor Silent Hunter IV: Wolves of the Pacific. Dit add-on pack is omgedoopt tot U-Boat Missions en bied je de mogelijkheid om als kapitein van een Duitse onderzeeër de Indische Oceaan te veroveren.

De uitbreiding richt zich op de historisch gezien belangrijke, maar tevens vrij onbekende Duitse U-Boat operatie in de Indische Oceaan tijdens de Tweede Wereldoorlog. U-Boat Missions schotelt je diverse nieuwe mogelijkheden en content toe, waaronder nieuwe strategische elementen, nieuwe onderzeeërs, een verbeterde navigatie-map, een beter upgrade systeem en nog veel meer.

Stiekem dromen we er allemaal wel eens van om kapitein te zijn van een groot schip. In Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific komt deze droom bijna tot leven. In SH4 ben je namelijk de kapitein van een levensechte onderzeeër en is het aan jou om ervoor te zorgen dat er vijandige boten tot zinken worden gebracht en dat je veilig weer terug zult keren naar je thuishaven. Ondanks dat de game vol zit met simulatie elementen van een echte onderzeeër, zit het spel ook nog eens boordevol actie en is het altijd weer spannend wanneer je een tegenstander in het vizier krijgt.

Silent Hunter IV: Wolves of the Pacific is al verschenen voor de PC. Het add-on pack U-Boat Missions zal in de lente van 2008 uitgebracht worden.

 1.   
  SjaakSnel's avatar

  Cool!!

 2.   
  Tommy6769's avatar

  SjaakSnel schreef, "Cool!!"

 3.   
  matthijs 2088's avatar

  wat is er zo cool?? 😕

 4.   
  pertie's avatar

  ”matthijs 2088″ schreef, "wat is er zo cool?? 😕 "

  uitbreiding U-Boat Missions voor Silent Hunter IV

 5.   
  bubelss's avatar

  wat is er nou leuk om met een u-boat te varen .. ?? 😕

 6.   
  Darkknight's avatar

  bubelss schreef, "wat is er nou leuk om met een u-boat te varen .. ?? 😕 "

  iedereen heeft toch zijn eigen mening of ni dn 😕

 7.   
  matthijs 2088's avatar

  vlokon schreef, "

  ”matthijs 2088″ schreef, "wat is er zo cool?? 😕 "

  uitbreiding U-Boat Missions voor Silent Hunter IV"

  ik zie het coole het er niet in 😕