Reggie denkt dat LittleBigPlanet en Halo het goed zouden doen op de Wii

Het gebeurt niet vaak dat de baas van Nintendo America games van competitie prijst maar toen hij ernaar gevraagd werd was LittleBigPlanet zijn eerste antwoord. Om daarna toe te voegen dat hij niet weet of LittleBigPlanet geschikt is voor Sony platformen. Daarna sprak hij over Halo en Bioshock en hoe die drie games zouden passen op de Wii. Maar of Reggie veel games speelt? Niet zoveel als hij zou willen, al vergezelt zijn DS hem op elke vlucht.

LittleBigPlanet is een innovatieve puzzelgame, waarbij je met een soort van stoffen poppetje allerlei puzzels moet gaan oplossen. Hierbij draait het vooral om creativiteit en teamwork, aangezien het regelmatig voorkomt dat je meerdere mensen nodig hebt om verder te komen in een level. Zodoende is LittleBigPlanet in principe een multiplayer, maar de game is ook zeker goed als singleplayer te spelen, zowel online als offline.

Het leuke aan LittleBigPlanet is de mogelijkheid om zelf geheel nieuwe levels en puzzels te ontwerpen, zonder dat er een lastige level-editor aan te pas komt. Deel vervolgens je nieuwe creaties met gamers over de hele wereld en de mogelijkheden van user-created content in deze game zijn eindeloos! Je kunt je character uitgebreid customizen en punten verdienen door een zo snel mogelijke tijd neer te zetten in de levels. Met deze punten kan je vervolgens weer vele attributen voor je character kopen en daarnaast kan je ook nieuwe items verdienen om te gebruiken in zelf te ontwikkelen levels. De kernwoorden van LittleBigPlanet? Play, Create en Share!

LittleBigPlanet zal begin 2008 verschijnen voor de PlayStation 3.

  1.   
    pertie's avatar

    mmhh,enkel littlebigplanet dan wel,halo en of bioshock zou gewoon niet kunnen !

  2.   
    SjaakSnel's avatar

    Halo en Bioshock kunnen idd niet. En dat is de reden waarom ik geen wii heb gekocht.

  3.   
    GraveDevil's avatar

    ik vind de besturing va nde wii gewoon zuigen, duw bij mij maar een muis en toetsenbord in mn klauwen, want met een controller ben ik ook een ramp.

  4.   
    SjaakSnel's avatar

    GraveDevil schreef, "ik vind de besturing va nde wii gewoon zuigen, duw bij mij maar een muis en toetsenbord in mn klauwen, want met een controller ben ik ook een ramp."

    Je moet er mee leren gamen:P

  5.   
    prof_111's avatar

    De wii kan LittleBigPlanet ook niet aan ze de physics alleen al.

  6.   
    GraveDevil's avatar

    SjaakSnel schreef, "

    ”GraveDevil” schreef, "ik vind de besturing va nde wii gewoon zuigen, duw bij mij maar een muis en toetsenbord in mn klauwen, want met een controller ben ik ook een ramp."

    Je moet er mee leren gamen:P"

    Idd, daar heb ik het geduld niet voor 😉 en waarom zou ik een console kopen, als ik veel liever een andere processor erin zet? daar heb je tog veel meer aan?

  7.   
    BKiller's avatar

    vlokon schreef, "mmhh,enkel littlebigplanet dan wel,halo en of bioshock zou gewoon niet kunnen !"

    Wrom zou Halo niet kunnen?

  8.   
    Kenneloth's avatar

    Halo en Bioshock op de Wii, nee denk niet echt dat, dat een groot succes zal zijn. 😳

    Halo blijft gewoon echt een Xbox game, en Bioshock vind ik echt een goede PC titel! 🙂

  9.   
    Remmie!'s avatar

    LBP zou inderdaad goed passe maar Halo niet 🙂 Hoop wel dat LBP op de Wii komt want dan ga ik m zeker halen. Misschien voor de Software kanaal ? Daar gaan ze ook spellen(-n+tjes) uitbrenge