Speel levend Pac-Man op het Plus International Design Festival in Birmingham

Wat is er nou leuker dan Pac-Man spelen op een speelkast? Nou Pac-Man real-life spelen natuurlijk! Op de Plus International Design Festival die deze week gehouden wordt in Birmingham is dit mogelijk, want de organisatoren hebben besloten daar 4 dagen lang levend Pac-Man te spelen. In een speciaal gemaakte doolhof zal het mogelijk zijn om Pac-Man tot in de puntjes na te spelen.

Er zal één persoon zijn die de rol van Pac-Man vervult. Deze Pac-Man zal worden rondgeleid door een ander iemand die uitkijkt over de complete doolhof. Ook zullen er twee mensen de rol van Ghosts vervullen en deze worden geleidt door weer een ander persoon die ook uitkijkt over de doolhof. Via walkietalkies zullen de Ghosts en Pac-Man contact houden met hun ‘gamers’ om op het spel te spelen.

De potjes zullen naar zeggen ongeveer 10 minuten duren, maar de kans bestaat natuurlijk dat een potje eeuwig door zal gaan. Mocht je ook zin hebben om mee te doen dan kan dit, het is namelijk mogelijk om je op de dag zelf aan te melden op de Plus International Design Festival.

 1.   
  Tommy6769's avatar

  grappig 😀

 2.   
  SjaakSnel's avatar

  Geinig:P

 3.   
  Mrn.'s avatar

  Als ik daar in de buurt was dan zou ik zeker mee doen 😀 .

 4.   
  Neolite's avatar

  hoe komen ze erop briljant 😆 , er zit vast zo’n japanertje achter 😆

 5.   
  r_AW's avatar

  haha grappig! 8)

 6.   
  NL Godfather's avatar

  grappig 😆

 7.   
  michelvosje's avatar

  Dus het is een soort tikkertje in een doolhof. Maar dat kan toch nooit 10 min duren of langer als je met walkietalkies werkt? Dan hebben die ghosts toch zow gewonnen….

  PS.
  Ik heb ooit een keer een filmpje op het internet gezien met kakkerlakken ofzow. Die werden met cameras gevolgd in een nagebouwd doolhof van pacman. Dan werd hun positie doorgegeven naar het spelletje Pacman en dan waren de posities van de ghosts die van de kakkerlakken :P.

 8.   
  patrick123's avatar

  komen we weer in ouder wetse tijden van de eerste games ?
  alsjeblieft nee he want de grapics worden net zo mooi ! 😥