Demo Project Gotham Racing 4 op Xbox Live geplaatst

Bizarre Creations maakte vorige maand al bekend dat we rond de releasedatum van Project Gotham Racing 4 een demo konden verwachten en vandaag is het dan eindelijk zo ver: er is een demo verschenen op Xbox Live Marketplace. De demo is 1,27GB groot en schotelt je drie exotische auto’s en twee snelle motoren voor.

Met deze racemonsters kan je alvast wat rondjes gaan maken over de straten van Macau en op een met sneeuw bedekte Nürburgring. Op dit Duitse circuit kan je tevens kennis maken met de exclusieve Nürburgring Snow Challange en unieke PGR Arcade Events.

De Project Gotham Racing-games zijn natuurlijk een van de systemsellers van de Xbox-platformen, en met hun inventieve kudos-systeem, geweldige graphics, goede physics en natuurlijk een heel arsenaal aan auto’s is dat eigenlijk ook wel logisch. Project Gotham Racing 4 zal exclusief voor de Xbox 360 verschijnen.

Project Gotham Racing 4 zal op 12 oktober verschijnen voor de Xbox 360.

  1.   
    Darkknight's avatar

    gelijk er maar afhalen 😀

  2.   
    EnVy DaMaG3R's avatar

    ik was net op us market zag hem al staan en btw op us staat ook fear extrac point demo

  3.   
    ChielB's avatar

    ”battlefiel31″ schreef, "ik was net op us market zag hem al staan en btw op us staat ook fear extrac point demo "

    Op de US inderdaad, maar daar heeft lang niet iedereen wat aan. 😉

  4.   
    Neolite's avatar

    vind de demo goed, speelt lekker weg. grapics zijn prima in orde en voertuigen zijn met enige oefening prima onder controle te houden 8)

  5.   
    Koen's avatar

    Qua racegames houd ik niet zo van Gran Turismo, PGR en dergelijke. Dan heb ik liever mariokart 😆 Misschien download ik hem even.

  6.   
    SjaakSnel's avatar

    Zal hem straks ff downen

  7.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    cool 8)

  8.   
    Kostya's avatar

    Heb hem net gecheckt en het speelt lekker

  9.   
    Aadb's avatar

    heb um vanmidag ff klein uurtje gespeeld en het viel me niet tegen ook al vind ik Forza toch een stuk lekkerder spelen maa dat is ieder zijn smaak, het is zeker een gewaardeerde opvolger ten opzichte van PGR3 die ik nog lang niet heb uitgespeeld, de platinium races zijn gewoon veel te moeilijk, alles op gold was niet zo een probleem.