Gollum en Balrog maken hun debuut in nieuwe expansion Lord of the Rings Online

Fans van Turbine’s Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar kunnen zich al tijden in de magische wereld van Tolkien begeven en eerder dit jaar verschenen al de eerste grote updates, Book 9: Shores of Evendim en Book 10: The City of the Kings.

Codemasters heeft vandaag onthuld dat Book 11, de derde grote update, een zeer favoriet personage zal introduceren: Gollum. Verder zal ook de verschijning van de gevreesde Balrog iets zijn waar veel fans naar uitkijken. Tevens zal Book 11 zorgen voor DirectX10 ondersteuning en er zijn natuurlijk ook weer diverse nieuwe raids, skills en gebieden te ontdekken.

Hoe Gollum zich zal manifesteren in de game is onduidelijk, maar het zullen vast en zeker memorabele momenten opleveren met deze schizofrene ring-freak. My precious…

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar is de eerste MMORPG gebasseerd op J.R.R. Tolkien’s boeken van Lord of the Rings. In deze game creëer je een eigen held die zijn roem moet halen uit de strijd om Midden-Aarde. Dit doe je met behulp van de legendarische wapens die je zelf zult moeten vinden en waarmee je de talloze strategische gevechten aan gaat. Ook in deze MMORPG moet je natuurlijk je unieke reputaties opbouwen en hiermee je vijand proberen te overtreffen.

De game speelt zich af in het legendarische rijk Eriandor waar onder andere de Gouw, Rivendel en Breeg liggen. Voor Midden-Aarde vormt er zich een steeds grotere drieging uit het donkere koninkrijk Angmar. Alleen de dappersten en de sterksten kunnen de kwade legers van Sauron tegenhouden. Je zult het onder andere op moeten nemen tegen Spiders, Trolls, Orcs, Barrow Wights en de Nazgûl, maar behalve al dat kwaad kun je ook een vrolijke ontmoeting met Elrond, Tom Bombadil, Bilbo, de Dúnedain of zelfs leden van het reisgenootschap zelf meemaken.

Meer info vind je in onze uitgebreide review.

Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar ligt sinds 24 april voor de PC in de winkel.

  1.   
    SjaakSnel's avatar

    Cool!!