PC-versie Universe at War: Earth Assault verschoven naar januari 2008

Het nieuwste project van ontwikkelaar Petroglyph is Universe at War: Earth Assault. Deze game schotelt je een epische science-fiction RTS voor in de nabije toekomst. Krachtige aliens hebben hun ruimtelijke oorlog meegenomen naar de Aarde en vechten stevig verder bij onze planeet. Aan jou de keus of je de wereld wil redden, of deze juist gaat vernietigen.

Vandaag is bekend gemaakt dat de PC-versie van deze game is verschoven naar januari 2008. Oorspronkelijk zou deze versie in november uitgebracht worden, maar Petroglyph heeft laten weten dat ze de releasedata voor de PC en Xbox 360 dicht bij elkaar wil houden. Dit alles met het oog op de cross-platform mogelijkheid tussen de PC- en Xbox 360-versie.

Universe at War: Earth Assault biedt vooral op grote schaal gevechten, waarbij jouw acties duidelijk zichtbaar zijn รฉn blijven. Vernietig je een stad en kom je later weer eens terug, dan zal het gebied nog steeds een hoopje rokend puin zijn. Afhankelijk van jouw keuze voor een bepaalde factie zal je uitgebreide krachten en spectaculaire units krijgen. Controleer op grote schaal oorlogsmachines van de aliens, die ook nog eens volledig te customizen zijn.

Hiermee krijgt de oorlog nog een extra tactische dimensie, aangezien je beschikt over een dynamisch arsenaal aan wapens, technieken en units. Daarnaast bevat de game ook diverse innovatieve multiplayermogelijkheden, gebaseerd op andere top-MMO’s. Strijd online, behaal diverse achievements, beloningen en medailles in een gebalanceerde omgeving.

Universe at War: Earth Assault zal in januari 2008 verschijnen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Verbeemen's avatar

  1ste ๐Ÿ˜€

 2.   
  TheDude's avatar

  Je mag ook wel eens inhoudelijk iets melden hoor. ๐Ÿ˜‰ Opzich jammer dat de PC-versie later komt, maar marketing-technisch gezien willen ze natuurlijk direct cross-platform promoten dus moeten ze toch wel redelijk tegelijk die 2 versies uitbrengen. Lijkt me sowieso wel een interessante game. ๐Ÿ™‚

 3.   
  JonsoN's avatar

  alweer 1 die opgesgoven of uitgesteld word… ๐Ÿ™

 4.   
  ChielB's avatar

  Alsof we ons hoeven te vervelen tot januari… ๐Ÿ˜‰