Universe at War: Earth Assault verschijnt 28 maart voor de Xbox 360

Universe at War: Earth Assault is eerder dit jaar al uitgebracht voor de PC en binnenkort zal de game ook nog verschijnen voor de Xbox 360. Aanvankelijk zou dit begin maart gebeuren, maar Sega laat vandaag weten dat de Xbox 360-versie op 28 maart in de winkels zal liggen.

Universe at War: Earth Assault biedt vooral op grote schaal gevechten, waarbij jouw acties duidelijk zichtbaar zijn én blijven. Vernietig je een stad en kom je later weer eens terug, dan zal het gebied nog steeds een hoopje rokend puin zijn. Afhankelijk van jouw keuze voor een bepaalde factie zal je uitgebreide krachten en spectaculaire units krijgen. Controleer op grote schaal oorlogsmachines van de aliens, die ook nog eens volledig te customizen zijn.

Hiermee krijgt de oorlog nog een extra tactische dimensie, aangezien je beschikt over een dynamisch arsenaal aan wapens, technieken en units. Daarnaast bevat de game ook diverse innovatieve multiplayermogelijkheden, gebaseerd op andere top-MMO’s. Strijd online, behaal diverse achievements, beloningen en medailles in een gebalanceerde omgeving.

Wil je weten of Universe at War: Earth Assault iets voor jou is? Check dan snel de demo en onze PC-review!

Universe at War: Earth Assault is op 25 januari verschenen voor de PC. De Xbox 360-versie volgt op 28 maart.

  1.   
    Super Gamer's avatar

    Universe at War: Earth Assault klinkt gaaf ik ga hem mischien downloaden (de demo) 8)