Demo Universe at War: Earth Assault op Xbox Live

Universe at War: Earth Assault is begin dit jaar al uitgebracht voor de PC en vorige maand kwam de game ook uit voor de Xbox 360. PC-gamers konden al aan de slag met een demo en vanaf vandaag kunnen ook Xbox 360-bezitters een voorproefje van Universe at War spelen. Zojuist is namelijk een 547MB grote demo op Xbox Live gezet, waarin je met twee van de drie facties kunt spelen: de Novus en de Hierarchy.

Universe at War: Earth Assault biedt vooral op grote schaal gevechten, waarbij jouw acties duidelijk zichtbaar zijn én blijven. Vernietig je een stad en kom je later weer eens terug, dan zal het gebied nog steeds een hoopje rokend puin zijn. Afhankelijk van jouw keuze voor een bepaalde factie zal je uitgebreide krachten en spectaculaire units krijgen. Controleer op grote schaal oorlogsmachines van de aliens, die ook nog eens volledig te customizen zijn.

Hiermee krijgt de oorlog nog een extra tactische dimensie, aangezien je beschikt over een dynamisch arsenaal aan wapens, technieken en units. Daarnaast bevat de game ook diverse innovatieve multiplayermogelijkheden, gebaseerd op andere top-MMO’s. Strijd online, behaal diverse achievements, beloningen en medailles in een gebalanceerde omgeving.

Wil je weten of Universe at War: Earth Assault iets voor jou is? Check dan snel de demo en onze PC-review!

Universe at War: Earth Assault is verschenen voor de PC en Xbox 360.

 1.   
  Kilerden's avatar

  ff downloaden dan maar 😛

 2.   
  zultrax's avatar

  mag ik weer een andere demo van me harde schijf gooien 👿
  maar klinkt wel vet…