Xbox 360 kerst-bundels gelekt door Best Buy

Groot Amerikaans elektronica retailer Best Buy heeft een foutje gemaakt op zijn site. Een paar uur lang stonden twee bundels, die wij al eerder hebben gezien, op hun website met prijs en al.

Volgens de product-gegevens zou het Go Pro pakket, een Xbox 360 Premium met Forza Motorsport 2 en Marvel Ultimate Alliance, voor de prijs van een Premium nu ($350) over de toonbank glijden en de Go Big bundel, een Xbox 360 Elite met FM2 en MUA, voor de prijs van een Elite nu ($450).

Het bericht is snel van de Best Buy site verwijderd.

 1.   
  Gamer_Unlimited's avatar

  Mooie aanbieding voor de gene die nog geen 360 hebben bij de GoPro pakket krijg je die games zowat gratis 😛 want die kost nu al €350 – €400 . Tegenwordig lekt alles van Microsoft begint bijna telijken alsof ze het allemaal express doen. anders zijn ze wel dom bezig 8)

 2.   
  Rock-in's avatar

  Kikke, hier gaat veel geld meer verdient worden. 😛

 3.   
  Syappie's avatar

  Gamer_Unlimited schreef, "Mooie aanbieding voor de gene die nog geen 360 hebben bij de GoPro pakket krijg je die games zowat gratis 😛 want die kost nu al €350 – €400 . Tegenwordig lekt alles van Microsoft begint bijna telijken alsof ze het allemaal express doen. anders zijn ze wel dom bezig 8) "

  Gratis reclame op alle gamesites hè 8) op zich (als het de bedoeling is) een hele slimme actie

 4.   
  dragenskull's avatar

  lol zeg