Brothers in Arms: Hell’s Highway uitgesteld tot begin 2008

Brothers in Arms: Road to Hill 30 en Earned in Blood scoorden erg goed. Niet alleen kregen de games hele hoge cijfers, maar commercieel waren ze ook zeer succesvol.

Brothers in Arms: Hell’s Highway, dat zich afspeelt in Eindhoven, stond eerst gepland voor november, maar inmiddels is door Ubisoft bekend gemaakt dat de game is uitgesteld tot het eerste kwartaal van 2008. Als kleine goedmaker werd tevens onthuld dat we ons kunnen gaan opmaken voor een beta-periode. Precieze details hierover zullen binnenkort volgen…

Brothers in Arms: Hell’s Highway is de eerste Brothers in Arms-game voor de next-gen consoles. Samen met uiteraard oogstrelende graphics biedt de game ook vele nieuwe features die de nieuwe consoles mogelijk maken. Je zult ditmaal niet รฉรฉn, maar twee teams onder je hoede hebben en de gezichtsanimaties zijn zeer realistisch. Ook aan de physics is gesleuteld en deze zijn vele malen realistischer dan voorheen en in andere games.

In Brothers in Arms: Hell’s Highway speel je wederom weer met Matt Baker en Joe Hartsock, de paratroepers uit de 101st Airborne Division, om ditmaal in Nederland tegen de Duitsers te vechten. De game draait namelijk geheel om Operation Market Garden en speelt zich af rond Eindhoven en gaat bijvoorbeeld om de slag bij Arnhem. Uiteindelijk zul je de Duitsers moeten terugdrijven in hun eigen land.

Brothers in Arms Hell’s Highway komt begin 2008 naar de PS3, Xbox 360 en de PC.

  1.   
    Wouter's avatar

    NEEEEE! Dit was de game waar ik het meest op zat te wachten! Schade! Shit…

  2.   
    N360Gamer's avatar

    Cabooter schreef, "NEEEEE! Dit was de game waar ik het meest op zat te wachten! Schade! Shit…"

    Helemaal gelijk, maar ze nu hebben ze wel meer tijd om het spel helemaal perfect te maken, dat neemt natuurlijk niet weg dat het gewoon hard zuigt ๐Ÿ™„

  3.   
    TheDude's avatar

    Erg jammer, maar zolang ze niet ALLE toppers gaan uitstellen zie ik geen probleem. ๐Ÿ™‚ Het zal alleen maar positief zijn dat ze gewoon de tijd nemen voor games om ze echt te optimaliseren. En zo wordt begin 2008 ook alweer heerlijk gevuld met vette titels. 8)

  4.   
    denjaap's avatar

    ja waarom niet !! laat me nog wat langer wachten op een goede titel ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ก

  5.   
    Gerjann's avatar

    wat een klote zooi ๐Ÿ˜ฅ weet je hoe fucking ik naar die game uitkeek ๐Ÿ™

  6.   
    PaNNa's avatar

    Tot begin 2008, dat zal dus Januari/Februari zijn denk ik.

  7.   
    ChielB's avatar

    “…inmiddels is door Ubisoft bekend gemaakt dat de game is uitgesteld tot het eerste kwartaal van 2008.” Dus ergens in de periode januari-maart.

  8.   
    NL Godfather's avatar

    shit hier zat ik op te wachten ๐Ÿ™

  9.   
    Neolite's avatar

    voor de eigenaren van een 360 en pc valt het nog wel mee maar voor ps3 eigenaren komt dit toch wat harder aan , want voor de ps3 zijn al niet zo heel veel vette titels en dan valt deze nog weg ook, (het zal vast nog niet de laatste zijn)

  10.   
    Sacul's avatar

    Jammer dat het later komt. Zit hier het meest op te wachten van alle games. Alleen als uitstel nodig is, ok. Beter dan een nieuwe MoH die nog nรฉt niet af is.

  11.   
    TheDude's avatar

    neolite schreef, "voor de eigenaren van een 360 en pc valt het nog wel mee maar voor ps3 eigenaren komt dit toch wat harder aan , want voor de ps3 zijn al niet zo heel veel vette titels en dan valt deze nog weg ook, (het zal vast nog niet de laatste zijn)"

    Folklore, Skate, Assassin’s Creed, Haze, UT3, Time Crisis 4, Ratchet & Clank, Uncharted…. ik verveel me zeker niet hoor.
    8)

  12.   
    denjaap's avatar

    TheDude schreef, "

    ”neolite” schreef, "voor de eigenaren van een 360 en pc valt het nog wel mee maar voor ps3 eigenaren komt dit toch wat harder aan , want voor de ps3 zijn al niet zo heel veel vette titels en dan valt deze nog weg ook, (het zal vast nog niet de laatste zijn)"

    Folklore, Skate, Assassin’s Creed, Haze, UT3, Time Crisis 4, Ratchet & Clank, Uncharted…. ik verveel me zeker niet hoor.
    8) "

    wanneeer ze uitkomen nu zitten de ps3 eigneaars met shit ! in mijn ogen geen 1 game die me aanstaat… maar binnenkort zullen ze wel kunnen genieten ๐Ÿ™‚

  13.   
    GraveDevil's avatar

    Ik zou maar niet zeggen wat ik nu allemaal denk, dan krijg ik gelijk een ban ๐Ÿ˜†

  14.   
    TheDude's avatar

    Nergens voor nodig ook. ๐Ÿ™‚ Ach ja, met Motorstorm, Heavenly Sword, R6 Vegas, Ninja Gaiden Sigma etc. vermaak ik me nu op dit moment ook meer dan goed hoor. ๐Ÿ˜‰

  15.   
    SjaakSnel's avatar

    Dit was te verwachten:(

  16.   
    blackhawk1's avatar

    uber kut

  17.   
    M o n d e o's avatar

    Wel jammer, zat er zo naar uit te kijke ๐Ÿ™ Maar gelukkig kunnen we nog eerst genieten van de nieuwe Half-Life 2 episode ๐Ÿ™‚