Volop spanning in trailer Resident Evil: The Umbrella Chronicles

Resident Evil, wie kent deze franchise nou niet. Iedereen die het ooit heeft gespeeld wéét dat je deze games in het holst van de nacht moet spelen, zonder enige vorm van licht in je kamer. Het is enkel jij, de TV, jouw shotgun en de zombies. Vandaag laat Resident Evil: The Umbrella Chronicles zich weer eens zien met een spannende trailer.

Resident Evil: The Umbrella Chronicles combineert alle elementen uit alle Resident Evil games. Zo kom je op locaties uit het eerste, tweede, derde en vierde deel en zul je ook in de huid kruipen van characters uit die game. Natuurlijk kruip je ook in de huid van Leon, de held die we kennen uit het Resident Evil 4 avontuur. In Resident Evil: UC ontrafel je het plot dat zich achter de val van de Umbrella Corporation bevindt.

The Umbrella Chronicles combineert de horror en het succes van de vorige delen met een compleet nieuwe insteek: het richten gebeurt met de Wii-mote, en dus is het niet alleen angstzweet dat op je voorhoofd staat, maar ook van al dat zwiepen om die zombies uit de weg te ruimen.

Resident Evil: The Umbrella Chronicles verschijnt op 16 november voor de Wii.

 1.   
  BKiller's avatar

  Vet maar ga ik nie kope voor mn wii 🙄

 2.   
  PaNNa's avatar

  Jeej 😀 , nieuwe wezens ,vorige personages!

 3.   
  Vinstaro's avatar

  Ben niet echt een fan van dit soort spellen 🙂

 4.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Cool een soort House Of The Dead game. Zal snel worden uitgespeeld als je alleen maar hoeft te schieten waar je Zombies tegenkomt zonder puzzels ( Denk ik) 😳