Monsters, zombies en nog veel meer smurrie op screens Umbrella Chronicles

We zagen zombies, we zagen ze niet en soms zouden we ze gewoon liever niet wíllen zien. Of je nu wel of niet kijkt, we hebben ze in ieder geval voor je klaarliggen: de screens van de nieuwe Resident Evil: The Umbrella Chronicles voor de Wii. Aanschouw en huiver!

Resident Evil: Umbrella Chronicles combineert alle elementen uit alle Resident Evil games. Zo kom je op locaties uit het eerste, tweede, derde en vierde deel en zul je ook in de huid kruipen van characters uit die game. Natuurlijk kruip je ook in de huid van Leon, de held die we kennen uit het Resident Evil 4 avontuur. In Resident Evil: UC ontrafel je het plot dat zich achter de val van de Umbrella Corporation bevindt. Resident Evil: UC combineert de horror en het succes van de vorige delen met een compleet nieuwe insteek: het richten gebeurt met de Wii-mote, en dus is het niet alleen angstzweet dat op je voorhoofd staat, maar ook van al dat zwiepen om die zombies uit de weg te ruimen.

[SCREENSHOTS]

Resident Evil: The Umbrella Chronicles zal vanaf 30 november in de winkels liggen.

  1.   
    BKiller's avatar

    Kicks Ass graphics!

  2.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Lijkt me een leuk spel vraag me hoe lang je hierover doet het is eigelijk alleen maar knallen in The House Of The Dead style. Moet je hier ook van die moelijke puzzels oplossen? want bij de andere Resident Evil games moest je ook eens achter uit gaan om dat object te vinden en zo die puzzel op te lossen. 🙄

  3.   
    Tom's avatar

    Puzzels? Dat lijkt me sterk. Alles is namelijk on-rails, wat wil zeggen dat zelf lopen onmogelijk is. Waarschijnlijk zal het dus één grote schietpartij worden.

  4.   
    Darkknight's avatar

    Tharduz schreef, "Puzzels? Dat lijkt me sterk. Alles is namelijk on-rails, wat wil zeggen dat zelf lopen onmogelijk is. Waarschijnlijk zal het dus één grote schietpartij worden. "

    klinkt goed want het richte is al moeilijk genoeg bij dit spel 😀

  5.   
    SjaakSnel's avatar

    Screens zeggen nog weinig

  6.   
    JonsoN's avatar

    hmm als de mensen je dan zien zwaaien met dat controller geval, , denken ze dat je helemaal bent doorgedraaid 😀 ahah

  7.   
    Idsipits's avatar

    JonsoN schreef, "hmm als de mensen je dan zien zwaaien met dat controller geval, , denken ze dat je helemaal bent doorgedraaid 😀 ahah"

    da lijkt altijd me de wii he 😀 😛