Exclusieve details Lost The Game duiken op

Eerder dit jaar maakte Ubisoft al wat meer bekend van hun game Lost, een avontuurlijke game gebaseerd op de spannende tv-serie van ABC Entertainment. Toch ontbraken de echte feiten over de game nog en moesten we het doen met een weinig onthullende teaser. Tot vandaag…

De mensen van het Xbox World 360 magazine hadden het exclusieve genoegen om met de ontwikkelaar van Lost The Game te praten. De volgende editie van het magazine zal uiteraard alle details bevatten, maar gelukkig voor ons werd er al een tipje van de sluier opgelicht.

Op de vraag of je tijdens de game ook flashbacks kunt meemaken, kwam het duidelijke antwoord: “Absoluut!”. Als je op een flashback-locatie komt zal alles een beetje vaag en van blur worden voorzien. De dingen om je heen worden pas duidelijk nadat je specifieke acties hebt uitgevoerd. Oplettende gamers zullen tijdens dergelijke flashbacks mogelijk andere bekende Lost-helden zien.

Daarnaast gaf de ontwikkelaar aan dat het van zeer grote importantie is dat ze zich aan de regels van de tv-serie houden. Het Monster moet volgens dezelfde regels als de show optreden, de luiken van The Dharma Initiative moeten precies overeenkomen. Kortom, alles uit de game moet passen binnen het beeld van de tv-serie. Samen met de producers van Lost heeft de ontwikkelaar afgesproken dat de game zeker geen klein projectje zal worden, maar dat gamers ook echt dingen kunnen leren van de game die bij de theorieën passen van het bestaande Lost-universum.

Meer informatie zal wellicht spoedig volgen als het volledige interview is verschenen…


In de game Lost, die in ontwikkeling is bij de Ubisoft Montreal studio, kom je terecht in een nog onbekend Lost-avontuur in een interactieve wereld. Je kruipt in de huid van een passagier die de crash van Flight 815 overleeft heeft en je bevindt je, zoals bekend, op een afgelegen eiland in het Pacifisch gebied. Terwijl je het mysterieuze eiland verkent, kom je ook diverse geheimen te weten over je eigen personage. Om te overleven op het eiland en weer terug naar huis te keren zul je diverse raadsels moeten oplossen, strijden tegen het rookmonster, vijanden overwinnen en samenwerken met diverse hoofdpersonages uit de tv-serie.

Lost staat gepland voor het begin van 2008 en verschijnt voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Cirdan's avatar

  ik weet niet maar ik koop deze game denk ik wel omdat de producers van de serie Lost echt vet goed zijn en zij bemoeien ook een beetje met de game dus 8)

 2.   
  NL Godfather's avatar

  ik ga deze denk ook halen 8)

 3.   
  JonsoN's avatar

  weer zon game die gebasseerd word op tv programmas, , zou het wat leuks worden?

 4.   
  Firef0x's avatar

  Ik denk dat ze voor deze game aardig wat tijd nemen. Grafisch zag het er ook best netjes uit. (bij veel fim/serie games worden de graphics niet echt goed)

 5.   
  Design's avatar

  Firef0x schreef, "Ik denk dat ze voor deze game aardig wat tijd nemen. Grafisch zag het er ook best netjes uit. (bij veel fim/serie games worden de graphics niet echt goed)"

  Ja inderdaad. De meeste film games zijn nooit echt goed. Ik hoop wel dat dit een goede game wordt aangezien ik een echte fan van de serie ben. Ik ben benieuwd. 😉