Een mysterieus avontuur gaat van start op nieuwe screenshots Lost: Via Domus

Eerder dit jaar maakte Ubisoft al wat meer bekend van hun game Lost: Via Domus, een avontuurlijke game gebaseerd op de spannende tv-serie van ABC Entertainment. Alles in de game zal volledig overeenkomen met de tv-serie en we kunnen uiteraard rekenen op een spannende verhaallijn en diverse plotwendingen en flashbacks.

Vandaag toont Lost: Via Domus zich weer eens met enkele verse screenshots. John Locke, Jack, de bunker…het ziet er naar uit dat deze game een feest der herkenning zal worden voor de echte fans.


In de game Lost: Via Domus, die in ontwikkeling is bij de Ubisoft Montreal studio, kom je terecht in een nog onbekend Lost-avontuur in een interactieve wereld. Je kruipt in de huid van een passagier die de crash van Flight 815 overleeft heeft en je bevindt je, zoals bekend, op een afgelegen eiland in het Pacifisch gebied. Terwijl je het mysterieuze eiland verkent, kom je ook diverse geheimen te weten over je eigen personage. Om te overleven op het eiland en weer terug naar huis te keren zul je diverse raadsels moeten oplossen, strijden tegen het rookmonster, vijanden overwinnen en samenwerken met diverse hoofdpersonages uit de tv-serie.

[SCREENSHOTS]

Lost: Via Domus staat gepland voor het begin van 2008 en verschijnt voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  Jostii's avatar

  hier kan ik nog nie veel uit maken ๐Ÿ˜• lijkt me ook niet geweldige game
  maar mischien weet ubisoft er wel wat van te maken aan een paar vage
  screenshot heb je nog helemaal niks ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜ณ

 2.   
  nielz's avatar

  ik herken de meeste wel uit de serie
  die nu helaas gestopt is ๐Ÿ™

 3.   
  Design's avatar

  Ik vind het er nog niet echt goed uitzien.

  nielz schreef, "ik herken de meeste wel uit de serie
  die nu helaas gestopt is ๐Ÿ™ "

  Gestopt? Voorlopig dan?

  EDIT:

  ”[url=http://nl.wikipedia.org/wiki/Lost schreef, "Wikipedia[/url]“]Er zijn op dit ogenblik (november 2007) 8 afleveringen klaar van het vierde seizoen. Door de staking van scenaristen in Hollywood is het momenteel onduidelijk wat er met de overige 8 afleveringen moet gebeuren. Als de staking voor half december verholpen wordt, kan de tweede helft van seizoen 4 nog op tijd klaar zijn. Als dat niet zo is, worden de eerste 8 waarschijnlijk gewoon uitgezonden – de laatste 8 schuiven dan door naar seizoen 5."

 4.   
  firro's avatar

  Zeer mooie screens.. eindelijk wat anders:D maar ik heb ubisofts gameplay altijd slecht gevonden.

 5.   
  Cirdan's avatar

  Damn, ik herken ze allemaal in de Lost serie 8) Ik ga deze game echt kopen ๐Ÿ˜€

 6.   
  Pimkingetje's avatar

  Vooral die screenshot met die fakkel en die grot vind ik mooi 8)