Overleef in de wildernis op nieuwe screenshots Lost: Via Domus

Vorig jaar maakte Ubisoft al wat meer bekend van hun game Lost: Via Domus, een avontuurlijke game gebaseerd op de spannende tv-serie Lost van ABC Entertainment. Alles in de game zal volledig overeenkomen met de tv-serie en we kunnen uiteraard rekenen op een spannende verhaallijn en diverse plotwendingen en flashbacks. Vandaag krijgen we vier nieuwe screenshots te zien.


In de game Lost: Via Domus, die in ontwikkeling is bij de Ubisoft Montreal studio, kom je terecht in een nog onbekend Lost-avontuur in een interactieve wereld. Je kruipt in de huid van een passagier die de crash van Flight 815 overleeft heeft en je bevindt je, zoals bekend, op een afgelegen eiland in het Pacifisch gebied. Terwijl je het mysterieuze eiland verkent, kom je ook diverse geheimen te weten over je eigen personage. Om te overleven op het eiland en weer terug naar huis te keren zul je diverse raadsels moeten oplossen, strijden tegen het rookmonster, vijanden overwinnen en samenwerken met diverse hoofdpersonages uit de tv-serie.

[SCREENSHOTS]

Lost: Via Domus staat gepland voor 28 februari en verschijnt voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

 1.   
  D@xter's avatar

  Lijkt me wel een leuk spel, ben al helemaal verslaafd aan de serie ๐Ÿ˜†
  Het ziet er trouwens ook wel goed uit.

 2.   
  Alias's avatar

  screen 2 ziet er wel mooi uit zeg ๐Ÿ˜ฎ

 3.   
  TheDude's avatar

  Ziet er niet slecht uit. ๐Ÿ™‚ Nou ja, ook al wordt het qua gameplay minder, dan nog blijft het eigenlijk verplichte kost voor fans van de serie om even te proberen. 8)

 4.   
  Wesseltje1's avatar

  Gaaf! ๐Ÿ˜€

 5.   
  PaNNa's avatar

  Lijkt me wel wat :).

 6.   
  PS4owner's avatar

  kijk zij doen het tenminsten goed zij geven zo’n spel tenminsten tijd om er iets moois van te maken ik hoop dat ik het spel net zo leuk ga vinden als de serie (laat er alsteblieft snel een demo van komen) ๐Ÿ™‚

 7.   
  Rubainte_'s avatar

  weet er soms iemand wat de systeemvereisten voor dat spel zullen worden?
  heb namelijk nog geen zien om nieuwe geforce 8 te kopen …