Speciale gadget voor DS-versie Guitar Hero III

Ontwikkelaar Vicarious Visions heeft vandaag weer wat leuks te melden over de DS-versie van Guitar Hero III. De Nintendo DS zal namelijk een eigen gadget krijgen om de game mee te spelen. Dit verklapte lead designer Andrew Earle tijdens een interview toen hij zei dat de game geen gebruik zal maken van de stylus voor de hoofdzakelijke input.

Earle kon echter nog niet precies zeggen waarmee DS-gamers straks hun rockende ritmes kunnen invoeren, aangezien er nog steeds aan gewerkt wordt. De stijl van Guitar Hero III zal wel gewoon gelijk blijven aan de overige versies, maar het lijkt vrijwel uitgesloten dat je straks een gitaar op ware grootte in je DS mag pluggen.

Neversoft speelt met Guitar Hero III op safe en laat de basis onveranderd: er schuiven nog altijd gekleurde noten op je af en jij moet de juiste snaar op het juiste moment aanslaan. De belangrijkste toevoegingen aan dit deel zijn de beroemde gitarisen die hoofdbazen vormen, de Battle mode en de mogelijkheid om online te rocken: samen met een vriend of tegen elkaar in een duel. Hierin speel tegen elkaar en als je bepaalde secties foutloos speelt krijg je power-ups die je kan gebruiken om het de ander extra moeilijk te maken. Al met al lijkt Neversoft zijn zaakjes met Guitar Hero III voor elkaar te hebben.

Guitar Hero III: Legends of Rock ligt vanaf 28 oktober in de schappen voor de PS2, PS3, Wii en Xbox 360. De DS-versie zal iets later verschijnen.

 1.   
  TheDude's avatar

  Whehe, ga je lekker met een grote Gibson in de bus zitten spelen… ๐Ÿ˜†

 2.   
  Uchiha linkz's avatar

  lol een mini gitaar miss ๐Ÿ˜€

 3.   
  Darkknight's avatar

  linkz schreef, "lol een mini gitaar miss ๐Ÿ˜€ "

  Dat zou zekers relaxd sijn