God of War: Chains of Olympus krijgt releasedatum

God of War: Chains of Olympus wordt het eerste avontuur van Kratos op de handheld. Verwacht weer veel ouderwetse actie, combo’s, puzzels en een stevige lading Griekse mythologie. Vandaag heeft deze game eindelijk een duidelijke releasedatum gekregen, namelijk 4 maart 2008. Dit is mogelijk een kleine tegenvaller voor ongeduldige fans, die wellicht nog steeds rekening hielden met een releasedatum ergens tegen het einde van dit jaar.

De eerder aangekondigde demo van God of War: Chains of Olympus ligt nog wel steeds op schema. Deze kunnen we voor het einde van deze maand verwachten.

God of War: Chains of Olympus speelt zich enkele jaren voor het originele God of War af, in een periode waarin Kratos tien jaar lang trouwe dienst moet bewijzen aan de Gods of Olympus. Hij reist naar landen waar nog nooit eerder een sterveling is geweest. Terwijl de wereld in eeuwige duisternis is gehuld en de Goden machteloos toekijken, neemt Kratos het op tegen de meest gevreesde figuren uit de Griekse mythologie. Uiteindelijk wordt Kratos gedwongen om te kiezen tussen zijn persoonlijke verlossing of het redden van de historische wereld van een zekere vernietiging.

God of War: Chains of Olympus wordt op 4 maart 2008 uitgebracht voor de PSP.

 1.   
  DutchGamer-W-'s avatar

  Leuk voor de mensen met een PSP. Ik heb hem in iedergeval niet 🙄 ik wacht liever op God Of War 3 voor de ps2 en wie weet ook op de ps3 😛

 2.   
  FableFreak's avatar

  jammer dat de god of war reekt niet op de xbox (360) komt want dan zou ik ze zeker wel gaan halen

 3.   
  pertie's avatar

  zou het leuk worden ? verheug me liever op gow3

 4.   
  Vinstaro's avatar

  4 maart 2008 hallo kan het nog later maar naja ik denk dat het wachten wel waard word!!!