Releasedatum Dark Sector bekend gemaakt

Op de Games Convention in Leipzig is aangekondigd dat de game Dark Sector op 22 januari 2008 het levenslicht zal zien. Tot op heden was er nog geen releasedatum bekend maar met het bekend worden van de releasedatum kunnen we meteen ook een kijkje nemen op de uitgebreide website.

Dark Sector speelt zich af rond een wereld die totaal vernietigd is. De mensen die de vernietiging ontkomen zijn, en dus nog in leven zijn, gaan samen met zwaarbewapende mannen op zoek naar levensresten en overlevingsproducten. De man die verantwoordelijk is voor de vernietiging, is gezocht door de regering en de regering doet er dan ook alles aan om de man te pakken te krijgen, ook met “vindersloon”. Dit alles in de hoop dat iedereen zich in samenhorigheid tegen deze persoon zal keren. Je speelt de rol van Hayden Tenno, een eersteklas geheim agent die alle orde weer moet herstellen en de verantwoordelijke persoon moet zien te grijpen. Dankzij de enorme hoeveelheid technische snufjes waarover Hayden kan beschikken, heb je speciale mogelijkheden om als een ware kameleon je aan de omgeving aan te passen.

Dark Sector zal op 22 januari 2008 verschijnen op Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    TheDude's avatar

    Eeuwig zonde dat de PC-versie werd geschrapt, maar toch nog wel een brute game denk ik. 🙂

  2.   
    0wNzoR's avatar

    TheDude schreef, "Eeuwig zonde dat de PC-versie werd geschrapt, maar toch nog wel een brute game denk ik. 🙂 "

    jmmr van dat de pc versie er niet komt maar tog ik ga m zeker kope 😉

  3.   
    Remmie!'s avatar

    0wNzoR schreef, "

    ”TheDude” schreef, "Eeuwig zonde dat de PC-versie werd geschrapt, maar toch nog wel een brute game denk ik. 🙂 "

    jmmr van dat de pc versie er niet komt maar tog ik ga m zeker kope 😉 "

    Zeker jammer van de PC versie. Egt heel lang geleden werd er al een trailer van uitgegeven en toen was de 360 net uit of helemaal niet… Dus de PS3 ook niet. Zag er toen wel heel anders uit 😳

  4.   
    GraveDevil's avatar

    Hij komt niet op de pc vanwege de grootste onzin aller tijden: piraterij 😡