Dark Sector voor PC later?

Eind vorige maand werd Dark Sector voor de PC nog bevestigd en werd er een releasedatum voor 26 maart aan geplakt. The Games Company denkt daar echter anders over.

The Games Company is een uitgever, die Dark Sector in Nieuw Zeeland, Australië en Zuid Afrika aan de man gaat brengen. Deze uitgever spreekt echter over een release ‘deze zomer’. Wat nu waar is voor onze regio? 26 maart is dichtbij, dus wellicht volgt nog snel ander nieuws….

Dark Sector speelt zich af rond een wereld die totaal vernietigd is. De mensen die de vernietiging ontkomen zijn, en dus nog in leven zijn, gaan samen met zwaarbewapende mannen op zoek naar levensresten en overlevingsproducten. De man die verantwoordelijk is voor de vernietiging, is gezocht door de regering en de regering doet er dan ook alles aan om de man te pakken te krijgen, ook met “vindersloon”. Dit alles in de hoop dat iedereen zich in samenhorigheid tegen deze persoon zal keren.

Je speelt de rol van Hayden Tenno, een eersteklas geheim agent die alle orde weer moet herstellen en de verantwoordelijke persoon moet zien te grijpen. Dankzij de enorme hoeveelheid technische snufjes waarover Hayden kan beschikken, heb je speciale mogelijkheden om als een ware kameleon je aan de omgeving aan te passen.

Voor meer informatie over Dark Sector check je snel onze review

Dark Sector is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    JonsoN's avatar

    Als het spel daar later gaat uitkomen, dan hier waarschijnlijk nog later.. Agja het zal zijn redenen wel hebben.. 🙂