PC-versie Dark Sector bevestigd

De game Dark Sector ligt al geruime tijd in de winkels voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Deze actievolle game kreeg van ons in elk geval een ruime 8.5 en eerder dit jaar door al een gerucht op dat de game ook alsnog naar de PC zou komen.

Vandaag heeft Atari officieel bevestigd dat Dark Sector voor de PC zal verschijnen. Volgens de Duitse tak van het bedrijf zal deze versie op 26 maart in Europa uitgebracht worden. Naast een aangepaste besturing zal de game ook een multiplayer bevatten voor maximaal 32 spelers.

Dark Sector speelt zich af rond een wereld die totaal vernietigd is. De mensen die de vernietiging ontkomen zijn, en dus nog in leven zijn, gaan samen met zwaarbewapende mannen op zoek naar levensresten en overlevingsproducten. De man die verantwoordelijk is voor de vernietiging, is gezocht door de regering en de regering doet er dan ook alles aan om de man te pakken te krijgen, ook met “vindersloon”. Dit alles in de hoop dat iedereen zich in samenhorigheid tegen deze persoon zal keren.

Je speelt de rol van Hayden Tenno, een eersteklas geheim agent die alle orde weer moet herstellen en de verantwoordelijke persoon moet zien te grijpen. Dankzij de enorme hoeveelheid technische snufjes waarover Hayden kan beschikken, heb je speciale mogelijkheden om als een ware kameleon je aan de omgeving aan te passen.

Voor meer informatie over Dark Sector check je snel onze review!

Dark Sector is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. De PC-versie volgt 26 maart.

 1.   
  Rise Against's avatar

  Ik vond het een erg vermakelijke game, al leek het soms wel heel erg veel op gears of war

 2.   
  JonsoN's avatar

  Goed nieuws! Vond t jammer dat ik m niet kon spelen.. dat kan dus straks wel.. 😀

 3.   
  grek's avatar

  heb hem op de xbox, geen leuke game 😛

 4.   
  meatball's avatar

  hij stond vorige weekk al op usenetXD ondanks het de russiche fersie was:P