Een gloeiend hete safaritocht op prachtige Far Cry 2 screenshots

Eerder waren er al officiรซle screenshots van Far Cry 2 in een magazine vrijgegeven, maar vanwege de slechte kwaliteit van de scans konden we nog weinig van de uiteindelijk graphics zeggen. Vandaag heeft Crytek de screenshots in hun ware kwaliteit op internet geplaatst. Maak je klaar voor een dampend hete safaritocht in een prachtige omgeving…

Ubisoft heeft officieel bevestigd dat Far Cry 2, het vervolg op Crytek’s enorme hitgame Far Cry, in ontwikkeling is. De game ligt op de werkbank bij Ubisoft Montreal, de mensen die momenteel ook werken aan Assassin’s Creed. Een PC-versie is in elk geval aangekondigd, al lijken een Xbox 360- en PlayStation 3-versie ook zeker tot de mogelijkheden te behoren. De game staat momenteel gepland voor de lente van 2008.

Voor de duidelijkheid: ontwikkelaar Crytek heeft niets met dit vervolg te maken (ze zijn immers druk genoeg met hun nieuwe pareltje Crysis), want de rechten op de Far Cry-franchise liggen bij Ubisoft. Verder heeft Ubisoft bekend gemaakt dat de game zich bevindt in Afrika en dat er een burgeroorlog heerst waarin je als speler met verschillende personages moet deelnemen.

[SCREENSHOTS]

Far Cry 2 staat gepland voor het tweede kwartaal van 2008.

  1.   
    TheDude's avatar

    Mooie screens, maar ik vraag me toch af hoe ze dit in vredesnaam aan Far Cry gaan linken. Ik vrees dat ze puur voor de naamsbekendheid hebben gekozen en dat het verder weinig speciaals gaat worden.

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Misschien stort je neer met een vliegtuig, en heb je weer geheugenverlies. Niet echt orgineel, maar je kan niet altijd iets nieuws verzinnen. 8)

  3.   
    NL Godfather's avatar

    Mooie screens weet ook niet of dit op de eerste far cry gaat lijken. ๐Ÿ™‚

  4.   
    Mick.W's avatar

    Ik hoop dat er ook water in zit (oaces ofzo) want dat wat (toenertijd) heel mooi met far cry (1).

  5.   
    Scuderia's avatar

    Mick.W schreef, "Ik hoop dat er ook water in zit (oaces ofzo) want dat wat (toenertijd) heel mooi met far cry (1)."

    Ja als je de Resolutie op zijn hoogst zette ๐Ÿ˜‰ .
    Dit wordt echt een Prachtstuk ๐Ÿ™‚ !

  6.   
    Uchiha linkz's avatar

    ik denk niet dat hier oasis of tropishe plaatsen zullen zijn ๐Ÿ˜› heb dat ook niet in afrika gezien ๐Ÿ˜€

  7.   
    Bub’z's avatar

    linkz schreef, "ik denk niet dat hier oasis of tropishe plaatsen zullen zijn ๐Ÿ˜› heb dat ook niet in afrika gezien ๐Ÿ˜€ "

    geen tropische plaatsen in africa? O.o
    Dan vraag ik me af waar dat tropisch hardhout vandaankomt, waar jouw computer op staat.
    Enne, er zal best een oase in de sahara te vinden zijn ๐Ÿ˜‰

  8.   
    Gold_Thunder's avatar

    Dit word beter als Crysis, omdat hier geen nano suit in zit. Dit is puur voor de echte bikkels zonder moderne equipment. ๐Ÿ˜›

  9.   
    Chielh's avatar

    Hamst3r schreef, "

    ”linkz” schreef, "ik denk niet dat hier oasis of tropishe plaatsen zullen zijn ๐Ÿ˜› heb dat ook niet in afrika gezien ๐Ÿ˜€ "

    geen tropische plaatsen in africa? O.o
    Dan vraag ik me af waar dat tropisch hardhout vandaankomt, waar jouw computer op staat.
    Enne, er zal best een oase in de sahara te vinden zijn ;)"

    Het gaat hier om de savanne, en aangezien het tropisch regenwoud en de sahara niet eens in de buurt liggen van de afrikaanse savanne’s lijkt me idd niet het geval dat er tropical paradise te vinden.. water natuurlijk wel in de vorm van grote meren… maar lekker belangrijk… dit ziet er sjiekdepiemel uit en als dat vuur ingame is en geen artwork, dan is dit het mooiste vuur wat ik in een game heb gezien. En ik ben het met TheDude eens dat alleen qua naam iets met FC te maken heeft en niks met Jack carver etc… Ik heb ook gelezen (vorige bericht op GN) dat je met verschillende karakters gaat spelen, dus ben erg benieuwd!!!

  10.   
    Scuderia's avatar

    Gold_Thunder schreef, "Dit word beter als Crysis, omdat hier geen nano suit in zit. Dit is puur voor de echte bikkels zonder moderne equipment. :P"

    JUIST!

  11.   
    Design's avatar

    Assault schreef, "

    ”Gold_Thunder” schreef, "Dit word beter als Crysis, omdat hier geen nano suit in zit. Dit is puur voor de echte bikkels zonder moderne equipment. :P"

    JUIST!"

    Agree. 8)

  12.   
    FableFreak's avatar

    koel 8)

  13.   
    Rock-in's avatar

    Zeer mooi.

  14.   
    firro's avatar

    Mooie screens!

  15.   
    TheDude's avatar

    Design schreef, "

    ”Assault” schreef, "[quote=”Gold_Thunder”]Dit word beter als Crysis, omdat hier geen nano suit in zit. Dit is puur voor de echte bikkels zonder moderne equipment. :P"

    JUIST!"

    Agree. 8) [/quote]
    Oneens, het is toch beter DAN? ๐Ÿ˜›

    Ik ben er mee eens dat het nanosuit in Crysis niet mijn voorkeur heeft, maar ik verwacht daar wel iets meer van dan van Far Cry 2. Speel deel 1 nog wel een keer tot de levels met monsters starten. ๐Ÿ˜‰

  16.   
    Scuderia's avatar

    TheDude schreef, "

    ”Design” schreef, "[quote=”Assault”][quote=”Gold_Thunder”]Dit word beter als Crysis, omdat hier geen nano suit in zit. Dit is puur voor de echte bikkels zonder moderne equipment. :P"

    JUIST!"

    Agree. 8) [/quote]
    Oneens, het is toch beter DAN? ๐Ÿ˜›

    Ik ben er mee eens dat het nanosuit in Crysis niet mijn voorkeur heeft, maar ik verwacht daar wel iets meer van dan van Far Cry 2. Speel deel 1 nog wel een keer tot de levels met monsters starten. ๐Ÿ˜‰ [/quote]

    Wel erg moelijk hoor ik ben hem nu op zijn moelijks aan het spelen kom amper voorbij het vliegdekship ๐Ÿ™„ .

  17.   
    touchdown's avatar

    ziet er zeer mooi uit misschien dat ik dan toch eens een farcry ga halen want deze lijkt me online ook wel ruig