Devil May Cry 4 voor het eerst speelbaar op de Xbox 360 op Games Convention

Devil May Cry 4 was vorig jaar op de Tokyo Game Show één van de paradepaardjes van de PlayStation 3, maar inmiddels is allang bekend geworden dat het spel ook op de Xbox 360 zal verschijnen. Die versie is volgende week voor het eerst speelbaar, en wel op de Games Convention in Leipzig, van donderdag 23 tot en met zondag 26 augustus. Uiteraard is de PlayStation 3-game ook te spelen op de beurs. Dus ben je volgende week ook in Leipzig, neem dan zeker even de tijd om deze game te checken.

In Devil May Cry 4 zullen we meer over Dante te weten komen, over zijn verleden en wie hij nou eigenlijk is. Het verhaal begint lang geleden, toen de Dark Knight Sparda een strijd aanging met de duistere keizer om het recht te laten zegevieren. Een éénmans-oorlog om de mensheid te redden. Duizenden jaren later aanbidt een religieuze organisatie, de Order of the Sword, deze redder der mensheid en ze treden in zijn voetsporen om de wereld van alle demonen te verlossen. In hun vestigingsplaats Fortuna, een kasteelstad aan de kust, heeft deze organisatie een elitegroep gevormd van Holy Knights, toegewijd om de demonische strijd aan te gaan.

Een jonge strijder van deze elitegroep, Nero, is getuige als Sparta’s legendarische zoon Dante ontelbaar veel “Knights” afslacht. Heeft de bekende duivelsstrijder zich tegen de mensheid gericht? Wat betekent de ontmoeting tussen Nero en Dante voor beide personen en waarom heeft het lot hen bij elkaar gebracht? Allemaal vragen die Devil May Cry 4 zal trachten te beantwoorden.

[SCREENSHOTS]

Devil May Cry 4 zal waarschijnlijk begin 2008 verschijnen voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

 1.   
  dr-salvador's avatar

  vette shit ik hou van devil may cry

 2.   
  FlameZ's avatar

  Ik ook :P, dit gaat een topper worden 8)!

 3.   
  shadowlink88's avatar

  dit lijkt me egt een vette game ga het cker halen op de 360