Beta test Universe at War: Earth Assault start op 15 augustus 2007

Sega America heeft bekend gemaakt dat het mogelijk is om je in te schijven voor de beta test van Universe at War: Earth Assault. De beta gaat 15 augustus dit jaar van start en is er om de game te testen op fouten en bugs. Het is mogelijk om je te registreren voor de beta op deze site.

Universe at War: Earth Assault biedt vooral op grote schaal gevechten, waarbij jouw acties duidelijk zichtbaar zijn én blijven. Vernietig je een stad en kom je later weer eens terug, dan zal het gebied nog steeds een hoopje rokend puin zijn. Afhankelijk van jouw keuze voor een bepaalde factie zal je uitgebreide krachten en spectaculaire units krijgen. Controleer op grote schaal oorlogsmachines van de aliens, die ook nog eens volledig te customizen zijn. Hiermee krijgt de oorlog nog een extra tactische dimensie, aangezien je beschikt over een dynamisch arsenaal aan wapens, technieken en units. Daarnaast bevat de game ook diverse innovatieve multiplayermogelijkheden, gebaseerd op andere top-MMO’s. Strijd online, behaal diverse achievements, beloningen en medailles in een gebalanceerde omgeving.

Universe at War: Earth Assault staat gepland voor het vierde kwartaal van dit jaar en zal uitgebracht worden voor de PC. Een Xbox 360-versie volgt begin 2008.

 1.   
  EnVy DaMaG3R's avatar

  in augustus? dan heb ik geen tijd *hint cod4 mw 360 beta

 2.   
  etienno's avatar

  lol

 3.   
  Bub’z's avatar

  Vet, Ik moet toch maar eens een rts gaan proberen :p

 4.   
  patrick123's avatar

  nog even wachten

 5.   
  NL Godfather's avatar

  kan niet meer inscrijven voor de beta 😕