E3: Eerste gameplaybeelden EA Playground

Vandaag zijn de eerste in-game beelden verschenen van de game waarin je binnen buiten speelt. Niks achtervolgingen of quests, trefbal is zo zomer 2007. Op de E3 gaf Electronic Arts een demonstratie van de gameplay, die hieronder te zien is.

Met EA Playground wil Electronic Arts het gevoel weer kind te zijn terugbrengen bij de gamer. Het spel situeert zich namelijk op een schoolplein en alle dingen die daar gebeuren. In EA Playground zullen kleine minigames namelijk centraal staan. Denk dan aan knikkeren, trefbal, racen met bestuurbare wagentjes, insecten platstampen, enzovoorts. Daarnaast zal je virtuele kleuter ook zijn eigen stickerverzameling bij kunnen houden en kunnen ruilen met medekoters.

De speciale mogelijkheden van de Nintendo Wii en Nintendo DS zullen volop gebruikt worden, zo zal je bijvoorbeeld met de Wiimote een knikker kunnen rollen of een bal kunnen gooien, en zal in de Nintendo DS-versie de stylus volop gebruikt worden en ook de microfoon krijgt een functie in de game. Daarnaast kunnen spelers hun eigen spelletjes ontwikkelen en de mogelijkheden zijn volgens de ontwikkelaars hierbij nagenoeg onbeperkt. Tenslotte wordt er nog een multiplayermode in gestopt en een kaskraker voor de jongere doelgroep lijkt geboren.

Klik hier voor de HD-versie.

EA Playground moet eind 2007 in de Amerikaanse winkels verschijnen voor de Nintendo Wii en Nintendo DS. Wanneer de game in Europa uitkomt, is nog onbekend.

 1.   
  ps3 gek's avatar

  Wat een dom spel. Na een jaar spelen kun je zeker terug naar de kleuterschool, alleen dan in het echt.:P

 2.   
  SuperNova's avatar

  haha ๐Ÿ˜›

 3.   
  Cirdan's avatar

  Hehe^^ echt een game voor de mensen die de Wii kopen. Dit is dus echt niet mijn type spel:p

 4.   
  FableFreak's avatar

  omg waarom een game spelen waar je trug naar, ik durf het bijna nie te zegge, ๐Ÿ˜ก school ๐Ÿ˜ก *AAAAARRRRGHHHH* moet gvd wa een kutspel!!! ๐Ÿ‘ฟ

 5.   
  Babostainer's avatar

  ofwel kan die gast niet met die afstandsbediening werken of er zit nog een fout in het spel (what a surprise) of nog beter hij is dronken

 6.   
  Geniaal's avatar

  Dat zegt ie toch ook in dat filmpje wrom? Hij kan t niet goed zien door die lichten ofzo

  FableFreak schreef, "omg waarom een game spelen waar je trug naar, ik durf het bijna nie te zegge, ๐Ÿ˜ก school ๐Ÿ˜ก *AAAAARRRRGHHHH* moet gvd wa een kutspel!!! ๐Ÿ‘ฟ "

  vind jij :-?, oja, jij gaat nooit naar school
  anyways, mij lijkt het wel wat ๐Ÿ™‚

 7.   
  NaabSchaap's avatar

  tenminste weer eens wat nieuws

 8.   
  N360Gamer's avatar

  ”Cirdan16″ schreef, "Hehe^^ echt een game voor de mensen die de Wii kopen. Dit is dus echt niet mijn type spel:p"

  Uhhm pardon… Ik heb een wii en verwacht maar niet dat ik deze crap ga kopen

 9.   
  patrick123's avatar

  Geinig die kiks

 10.   
  patrick123's avatar

  maar alles draait om timing en daar ben ik niet zo goed in met een ds moet dus nog even doorleren ๐Ÿ™„ ๐Ÿ˜€