Electronic Arts onthult releasedatum EA Playground

Vandaag heeft Electronic Arts de releasedatum onthuld van de game waarin je binnen buiten speelt, EA Playground. Deze speelse game zal op 2 november in de Europese winkels komen te liggen.

[SCREENSHOTS]

Met EA Playground wil Electronic Arts het gevoel weer kind te zijn terugbrengen bij de gamer. Het spel situeert zich namelijk op een schoolplein en alle dingen die daar gebeuren. In EA Playground zullen kleine minigames namelijk centraal staan. Denk dan aan knikkeren, trefbal, racen met bestuurbare wagentjes, insecten platstampen, enzovoorts. Daarnaast zal je virtuele kleuter ook zijn eigen stickerverzameling bij kunnen houden en kunnen ruilen met medekoters.

De speciale mogelijkheden van de Nintendo Wii en Nintendo DS zullen volop gebruikt worden, zo zal je bijvoorbeeld met de Wiimote een knikker kunnen rollen of een bal kunnen gooien, en zal in de Nintendo DS-versie de stylus volop gebruikt worden en ook de microfoon krijgt een functie in de game. Daarnaast kunnen spelers hun eigen spelletjes ontwikkelen en de mogelijkheden zijn volgens de ontwikkelaars hierbij nagenoeg onbeperkt. Tenslotte wordt er nog een multiplayermode in gestopt en een kaskraker voor de jongere doelgroep lijkt geboren.

EA Playground verschijnt op 2 november voor de Nintendo Wii en DS.

  1.   
    0wNzoR's avatar

    wel een grappig idee , vooral dat je zelf de spelletjes ken maken 🙂 😉

  2.   
    michelvosje's avatar

    Jah, allemaal wel leuk. Maar straks hoeven de kleuters al niet meer naar buiten :roll:. Want wat je in dat spel kunt doen, dat kun je ook allemaal buiten doen. Wat krijgen we straks? Met blokjes spelen ofzow?

  3.   
    Design's avatar

    /facedesk