De DS-versie van EA Playground voor het eerst te zien op screenshots

Dat EA Playground een lekkere game gaat worden voor de Wii hebben we nou zo langzamerhand wel gezien, maar DS screenshots zijn tot noch toe niet verschenen. Vandaag zijn er eindelijk eens wat DS kiekjes opgedoken en zoals het eruit ziet gaat de game op de DS ook een toppertje worden.

Met EA Playground wil Electronic Arts het gevoel weer kind te zijn terugbrengen bij de gamer. Het spel situeert zich namelijk op een schoolplein en alle dingen die daar gebeuren. In EA Playground zullen kleine minigames namelijk centraal staan. Denk dan aan knikkeren, trefbal, racen met bestuurbare wagentjes, insecten platstampen, enzovoorts. Daarnaast zal je virtuele kleuter ook zijn eigen stickerverzameling bij kunnen houden en kunnen ruilen met medekoters.
De speciale mogelijkheden van de Nintendo Wii en Nintendo DS zullen volop gebruikt worden, zo zal je bijvoorbeeld met de Wiimote een knikker kunnen rollen of een bal kunnen gooien, en zal in de Nintendo DS-versie de stylus volop gebruikt worden en ook de microfoon krijgt een functie in de game. Daarnaast kunnen spelers hun eigen spelletjes ontwikkelen en de mogelijkheden zijn volgens de ontwikkelaars hierbij nagenoeg onbeperkt. Tenslotte wordt er nog een multiplayermode in gestopt en een kaskraker voor de jongere doelgroep lijkt geboren.



EA Playground verschijnt op 2 november voor de Nintendo Wii en DS.

  1.   
    MauriceV's avatar

    Leuk!

  2.   
    Koen45's avatar

    OMFG wtf ziet er wel leuk uit xD ๐Ÿ™„

  3.   
    gappower's avatar

    Ziet er niet slecht uit! ๐Ÿ™‚

  4.   
    lafo12's avatar

    zier er leuk uit en speelt makkelijk weg ik heb hem al op mijn ds! 8)

  5.   
    Kenneloth's avatar

    Hehe, ziet er wel grappig uit. Denk dat ik die wel op mijn DS wil! ๐Ÿ˜›