Sprookjestaferelen op nieuwe beelden van Super Smash Bros. Brawl

Na een welverdiende rust van welgeteld één heel weekend is Nintendo vandaag weer terug met nieuwe beelden van Super Smash Bros. Brawl. We gaan door waar we gebleven waren en in de vier nieuwe kiekjes van vandaag staat Zelda, de prinses waar het in de gelijknamige games allemaal om te doen is, centraal. Aah wat schattig.

Super Smash Bros. Brawl bouwt verder door op de succesformule van zijn voorganger (Super Smash Bros. Melee) op de Gamecube. Het zal dus weer de bedoeling zijn elkaar zo hard en vaak mogelijk te meppen en elkaar uiteindelijk het level uit te slaan. Opvallend is dat dit niet met de speciale mogelijkheden van de Wiimote en Nunchuck zal gebeuren, maar men heeft ervoor gekozen het bij een klassieke besturing te houden. Super Smash Bros. Brawl bevat vele levels en tientallen personages, waaronder natuurlijk Mario, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong en Bowser. Maar ook nieuwe personages zoals Pit (Kid Icarus), Zero Suit Samus (Metroid: Zero Mission), Metaknight (Kirby), Wario en Solid Snake (Metal Gear Solid) zijn aangekondigd. Daarnaast zal ook Sonic misschien zijn opwachting maken. Super Smash Bros. Brawl wordt naast de ideale partygame ook nog eens een online titel. Het zal een van de eerste games zijn die online gespeeld zal kunnen worden op de Nintendo Wii.


Super Smash Bros. Brawl moet ergens in 2007 verschijnen voor de Wii.

  1.   
    PielePalle's avatar

    Nou lekker moppie hoor 😛

    Ik zeg het bij elk nieuwsbericht weer en nu ook; deze game roeleert de pan uit!

  2.   
    arie de beuker's avatar

    PielePalle schreef, "Nou lekker moppie hoor 😛

    Ik zeg het bij elk nieuwsbericht weer en nu ook; deze game roeleert de pan uit!"

    Dit word gewoon DE topper voor de wii

  3.   
    BKiller's avatar

    Een Game die niemand mag missen…(inclusief Bokito) 😆 😛

  4.   
    Tha Duck's avatar

    Yay, Zelda! Die was nog niet aangekondigd. 🙂 Wel verwacht natuurlijk, maar nog niet officieel.

    Nu is het nog wachten op de andere ‘aanhangsels’. 😉

  5.   
    FableFreak's avatar

    SUPER SMASH BORS ARE BACK AND OWNING! leuk wijfie 8)

  6.   
    Tom's avatar

    Tha Duck schreef, "Yay, Zelda!"

    Zelda heeft d’r haar laten kleuren zo te zien. In Melee was ze nog blondje, evenals de travestiet, beter bekend als Sheik. Ik vond haar speciale attacks altijd zo tegenvallen, hopelijk heeft ze in dit deel iets betere krachten, anders wordt ze waarschijnlijk net zo veel bespeeld in Melee als in Brawl.

  7.   
    touchdown's avatar

    k vond super smash bros melee een van de vette spellen op de gamecube (bij mijn vrienden) dus ik denk dat dit ook een goeie game gaat worden voor de wii 😉 als de besturing werkt 😉