Lekker knuppelen en racen met winkelwagens in trailer Jackass: The Game

Hoewel we altijd het brave advies kregen om alle stunts niet zelf thuis na te doen, lijkt het er op dat we straks toch nog zelf aan het werk mogen met de idiote acties van Jackass. In de loop van dit jaar komt namelijk Jackass: The Game op de markt, waarin je zelf helemaal los kunt gaan. Vandaag krijgen we een nieuwe trailer te zien van Jackass: The Game, waarin weer genoeg ongein uitgehaald wordt.

In Jackass: The Game ga je samen met de bekende sterren als Johnny Knoxville, Steve-O en Wee Man de meest idiote stunts uitvoeren. Van het rollen in een vuilnisvat tot bizarre races, je kunt het zo gek niet bedenken of het zit in de game. Het spel zal een story mode bevatten en ook komen er veel videobeelden in voor uit de serie en films. Alles wat je nooit thuis mocht doen, kan je straks toch veilig een keer uitproberen.

Jackass: The Game zal in de tweede helft van 2007 verschijnen voor de PlayStation 2, PSP en Nintendo DS.

  1.   
    R.andom H.ero's avatar

    Hahahahha, raggdoll physics FTW!!1 ๐Ÿ˜†

  2.   
    prof_111's avatar

    die is lache ๐Ÿ˜†

  3.   
    LXZ-76's avatar

    dit gaat vet droog worden…

  4.   
    Aadb's avatar

    uhm dus, weer zo een game die erom vraagt om vernederd te worden. Als er nou ook nog echt een doel of storyline inzat zou het misschien best nog wat kunnen worden, de besturing is weer zoals standard ragdol physics erg simpel dus. ๐Ÿ˜ฎ

  5.   
    TheDude's avatar

    Aadb schreef, "uhm dus, weer zo een game die erom vraagt om vernederd te worden. Als er nou ook nog echt een doel of storyline inzat zou het misschien best nog wat kunnen worden, de besturing is weer zoals standard ragdol physics erg simpel dus. ๐Ÿ˜ฎ "

    Het is toch ook bedoeld als flauwe, simpele game… hoe wou je in vredesnaam hier een echt doel/storyline in verwerken? Het blijft Jackass, dus gewoon foute stunts uithalen. Lijkt me best grappig, maar dan toch wel tegen een zeer schappelijke prijs. ๐Ÿ™‚

  6.   
    denjaap's avatar

    de filmwas goed maar de game zegt me niets…

  7.   
    Mrn.'s avatar

    Whaa, dit is een lachen spel ๐Ÿ˜€ . Als die niet te duur is dan koop ik hem wel :P.

  8.   
    Geniaal's avatar

    droooog ๐Ÿ˜›

  9.   
    Darkknight's avatar

    wahahaha ik lach me nu al dood ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€

  10.   
    Tom's avatar

    Dit spel heeft gewoon niks anders nodig dan humor. Dat het grafisch tegenvalt, dat er geen verhaal in zit of dat het niet online kan maakt geen reet uit. Het gaat puur en alleen om de domheid en de humor van het hele Jackass-principe. Als ik een PS2 had, leek dit me wel een geschikte game voor een zaterdagavond.

  11.   
    Gold_Thunder's avatar

    Het doet me goed om te zien dat Ryan Dunn in elkaar word gerost. ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜€

  12.   
    wtf's avatar

    Aadb schreef, "uhm dus, weer zo een game die erom vraagt om vernederd te worden. Als er nou ook nog echt een doel of storyline inzat zou het misschien best nog wat kunnen worden, de besturing is weer zoals standard ragdol physics erg simpel dus. ๐Ÿ˜ฎ "

  13.   
    aarzzz's avatar

    wajoow egt cool