Jackass: The Game in ontwikkeling voor de Nintendo DS

Hoewel we altijd het brave advies kregen om alle stunts niet zelf thuis na te doen, kunnen we toch allemaal echt los gaan met Jackass: The Game. Inmiddels is de game al verschenen voor de PlayStation 2 en PSP en vandaag laat Red Mile Entertainment weten dat ze werken aan een Nintendo DS-versie. Wanneer deze zal verschijnen, is op dit moment nog niet bekend.

In Jackass: The Game ga je samen met de bekende sterren als Johnny Knoxville, Steve-O en Wee Man de meest idiote stunts uitvoeren. Van het rollen in een vuilnisvat tot bizarre races, je kunt het zo gek niet bedenken of het zit in de game. Het spel zal een story mode bevatten en ook komen er veel videobeelden in voor uit de serie en films. Alles wat je nooit thuis mocht doen, kan je straks toch veilig een keer uitproberen.

Meer weten over Jackass: The Game? Lees dan ook eens onze review!

Jackass: The Game is al verschenen voor de PlayStation 2 en PlayStation Portable. De Nintendo DS-versie volgt later dit jaar.

  1.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Niet doen jongens 😕 Totale geldverspiling Jackass The Game voor De Ps2 was niet al een groot sucsess dus ga geen game maken voor een handheld die minder is dan de PS2 8)

  2.   
    Neolite's avatar

    kon van jackass the game op de ps2 nou niet echt genieten. 😉

  3.   
    )GN(-Erik's avatar

    Als die uitkomt, kan je overal van hellingen afrijden met een boodschappen-karretje 😆 😀

  4.   
    Tha Destiny's avatar

    Leu kal die mensen die hun mening al klaar hebben VOOR dat er ook maar een screen/in-game matriaal is verschenen…

  5.   
    Kaassouffl3's avatar

    NJaah slechter dan de ps2 zou haast toch niet kunnen? misschien is dit wel het betere platform ervoor.