Nieuwe Command & Conquer 3 maps voor Xbox 360

EA heeft vandaag nieuwe downloadbare content beschikbaar gesteld voor de Xbox 360-versie van Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Vijf nieuwe maps zijn momenteel te downloaden via Xbox Live voor 500 Microsoft Points; Tournament Desert, Tiber River Valley, Tiberium Gardens III, Blacks Bigger Battle en Frontier Fracas. Alle maps zijn zowel online speelbaar als in de singleplayer modus en verschillen in landschap, strategie en het aantal spelers van elkaar.

Ook is er een Factions picture pack vrijgegeven die voor 80 Microsoft Points te downloaden is, een gratis interview gebaseerd op de nieuwe map pack en een gratis insider rondleiding die de nieuwe scenarios introduceert met handige strategische tips. Deze downloadbare content is volgens EA het startsein voor meer ondersteuning voor de real-time strategy titel.

Command & Conquer 3: Tiberium Wars draait wederom om de strijd tussen de GDI (Global Defense Initiative),de Brotherhood of NOD en de Scrin. Hun leider, Kane, is weer terug op aarde in het jaar 2047 om een nieuwe stof te pakken zien te krijgen genaamd Tiberium. Dit heeft hij nodig om de mensheid te transformeren en zijn krankzinnige hersenspinsels waarheid te maken.

Op gameplaygebied komt Electronic Arts met enkele nieuwe dingen. Zo zul je tijdens de singleplayercampaign beloond worden voor je speelstijl doormiddel van nieuwe of extra sterke units, waar je tegenstander zich ook weer op aanpast. Daarnaast zijn er ditmaal veel meer opties om je eigen leger te bouwen. Je kunt eenheden met elkaar combineren doormiddel van genetica en klonen en zo minder zwakke punten krijgen in je leger. Daarnaast is het ditmaal mogelijk om een mobiele basis te bouwen. Uiteraard heeft de game ook weer een nodige grafische oppoetsbeurt gehad en moet de game weer een nieuwe standaard in het RTS-genre worden, net zoals Command & Conquer: Generals dat voor de 3D-RTS’en deed.

De PC-versie van C&C3: Tiberium Wars is al een tijdje uit. De Xbox 360-versie is verschenen op 11 mei.

  1.   
    touchdown's avatar

    ik heb het spel niet en hoef hem ook niet per se maar heb de demo gespeeld en was eigenlijk boven mijn verwachtingen dus de fans downloaden ze denk ik wel

  2.   
    meatball's avatar

    waarom komen die maps alleen maar voor de 360, ik wil ze voor de PC

  3.   
    PielePalle's avatar

    500 microsoft points, vrij duur 😕

  4.   
    Tom's avatar

    PielePalle schreef, "500 microsoft points, vrij duur 😕 "

    Vind je? Vergeleken met andere expansions is dat relatief goedkoop. Sommige expansions voor TESIV: Oblivion kosten 800 MS Points, terwijl andere nog duurder zijn. Misschien zijn deze expansions wel een stuk groter, maar bijvoorbeeld de map packs voor GoW zijn voor als nog duurder.

  5.   
    patrick123's avatar

    Gepost door touchdown op 19 juni, 2007 om 17:34:06
    Prince of Persia

    170 posts ik heb het spel niet en hoef hem ook niet per se maar heb de demo gespeeld en was eigenlijk boven mijn verwachtingen dus de fans downloaden ze denk ik wel

    Tip Koop hem het is een heele goede game ! 😀 😉