EA: “We hebben niet eens gedacht aan Command and Conquer 3 voor de PS3!”

Voor de een is het een reden om de plaatselijke PlayStation 3 uit het raam te gooien, voor de ander is het misschien totaal geen probleem. Electronic Arts maakte namelijk bekend dat er sowieso gรฉรฉn Command and Conquer 3 voor de PlayStation 3 verschijnt. Sterker nog, daar hebben ze niet eens over getwijfeld.

  “The PS3 was not in consideration,we weren’t planning on PS3 for Tiberium Wars or Kane’s Wrath. We really wanted to focus on Xbox 360 and master that platform before diving into another one. We’re definitely considering the PS3 for future versions of our games and future versions of Command and Conquer. Although we don’t have specifics just yet on when that’s going to happen. But the PS3 is definitely successful and we really want to give that platform love in the future.”

Aldus PR-man Jim Vessella van Electronic arts. In de toekomst zal dus ook de PlayStation 3 een hoop ‘liefde’ van Electronic Arts krijgen.

Command & Conquer 3: Tiberium Wars draait wederom om de strijd tussen de GDI (Global Defense Initiative),de Brotherhood of NOD en de Scrin. Hun leider, Kane, is weer terug op aarde in het jaar 2047 om een nieuwe stof te pakken zien te krijgen genaamd Tiberium. Dit heeft hij nodig om de mensheid te transformeren en zijn krankzinnige hersenspinsels waarheid te maken.

Op gameplaygebied komt Electronic Arts met enkele nieuwe dingen. Zo zul je tijdens de singleplayercampaign beloond worden voor je speelstijl doormiddel van nieuwe of extra sterke units, waar je tegenstander zich ook weer op aanpast. Daarnaast zijn er ditmaal veel meer opties om je eigen leger te bouwen. Je kunt eenheden met elkaar combineren doormiddel van genetica en klonen en zo minder zwakke punten krijgen in je leger. Daarnaast is het ditmaal mogelijk om een mobiele basis te bouwen. Uiteraard heeft de game ook weer een nodige grafische oppoetsbeurt gehad en moet de game weer een nieuwe standaard in het RTS-genre worden, net zoals Command & Conquer: Generals dat voor de 3D-RTS’en deed.

Lees ook onze Xbox 360-review.

 1.   
  GraveDevil's avatar

  Nou ja zeg! ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜† Sowieso is het een game die je toch wel liever op de pc speelt denk ik.. ๐Ÿ™‚

 2.   
  GameAC's avatar

  Aan EndWar hebben we genoeg…

 3.   
  i7 Grendel's avatar

  Zijn de vorige versies dan ook voor PS(2) uit gebracht?

 4.   
  Cirdan's avatar

  boeiend, dat is toch meer een spel dat je op PC speelt ๐Ÿ™‚

 5.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Ze hadden wel red alert 1 voor de ps1. Ik moet zeggen dat je het prima met controler kan spelen ๐Ÿ˜‰

 6.   
  nickykolkie's avatar

  GraveDevil schreef, "Nou ja zeg! ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜† Sowieso is het een game die je toch wel liever op de pc speelt denk ik.. :)"

  ja ik ook

 7.   
  Soviet OsakaHugger's avatar

  kolkie95″][quote=”GraveDevil schreef, "Nou ja zeg! ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜† Sowieso is het een game die je toch wel liever op de pc speelt denk ik.. :)"

  ja ik ook[/quote]

  Maar op de pc heb jhe veel meer knopjes dus veel meer snelle dingen (knopjes als in [CTRL] en [V] enzo weetjewel op jhe toetsenbord)
  ๐Ÿ˜†

 8.   
  Alias's avatar

  Soviet Pdep schreef, "

  ”kolkie95″ schreef, "[quote=”GraveDevil”]Nou ja zeg! ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜† Sowieso is het een game die je toch wel liever op de pc speelt denk ik.. :)"

  ja ik ook"

  Maar op de pc heb jhe veel meer knopjes dus veel meer snelle dingen (knopjes als in [CTRL] en [V] enzo weetjewel op jhe toetsenbord)
  ๐Ÿ˜† [/quote]

  Kun je op de ps3 en 360 geen toetsenbord aasluiten dan? Als ze usb poorten hebben moet dit toch ook mogelijk zijn?

 9.   
  Skeeter NL's avatar

  Ik ben best Anti-SONY maar, moet dit wel toegeven: Waarom kan EA echt aan alles denken maar, toevallig niet aan de PS3 versie van Command an Conquer 3 ๐Ÿ˜• Dat is nogal raar van EA

 10.   
  Thegamer909's avatar

  ..-[Alias]-.. schreef, "

  ”Soviet Pdep” schreef, "[quote=”kolkie95″][quote=”GraveDevil”]Nou ja zeg! ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜† Sowieso is het een game die je toch wel liever op de pc speelt denk ik.. :)"

  ja ik ook"

  Maar op de pc heb jhe veel meer knopjes dus veel meer snelle dingen (knopjes als in [CTRL] en [V] enzo weetjewel op jhe toetsenbord)
  ๐Ÿ˜† [/quote]

  Kun je op de ps3 en 360 geen toetsenbord aasluiten dan? Als ze usb poorten hebben moet dit toch ook mogelijk zijn?[/quote]

  ja dat is ook mogelijk, of je daarmee [CTRL]+[V] kan gebruiken weet ik niet.

 11.   
  Rijstekorrel's avatar

  nou ja ik wil hem toch op de pc speeld lekkerder