Kane neemt wraak met de nieuwe Command & Conquer 3: Kane’s Wrath trailer

Kane wil wraak. Kane krijgt zijn wraak: Kane’s Wrath is een uitbreiding voor Command & Conquer 3 die voor 2008 in de planning staat. Deze add-on richt zich op de beruchte NOD-leider Kane en speelt zich af na de 2e Tiberium oorlog. Elke factie zal voorzien worden van nieuwe units, gebouwen, upgrades en sub-facties. Daarnaast zal de uitbreiding ook een nieuwe Global Domination modus krijgen, die je meteen midden in de actie plaatst zodra er vijanden gespot zijn op de map.

Command & Conquer 3: Kane’s Wrath wordt voor de PC en Xbox 360 ontwikkeld en EA hanteert momenteel nog het ruime begrip ‘ergens in 2008’ voor de releasedatum.

Command & Conquer 3: Tiberium Wars draait wederom om de strijd tussen de GDI (Global Defense Initiative),de Brotherhood of NOD en de Scrin. Hun leider, Kane, is weer terug op aarde in het jaar 2047 om een nieuwe stof te pakken zien te krijgen genaamd Tiberium. Dit heeft hij nodig om de mensheid te transformeren en zijn krankzinnige hersenspinsels waarheid te maken.

Op gameplaygebied komt Electronic Arts met enkele nieuwe dingen. Zo zul je tijdens de singleplayercampaign beloond worden voor je speelstijl doormiddel van nieuwe of extra sterke units, waar je tegenstander zich ook weer op aanpast. Daarnaast zijn er ditmaal veel meer opties om je eigen leger te bouwen. Je kunt eenheden met elkaar combineren doormiddel van genetica en klonen en zo minder zwakke punten krijgen in je leger. Daarnaast is het ditmaal mogelijk om een mobiele basis te bouwen. Uiteraard heeft de game ook weer een nodige grafische oppoetsbeurt gehad en moet de game weer een nieuwe standaard in het RTS-genre worden, net zoals Command & Conquer: Generals dat voor de 3D-RTS’en deed.

Lees hier onze review van de 360 versie van C&C3 Tiberum Wars.

Command & Conquer 3: Tiberium Wars is verschenen voor de PC en Xbox 360. De uitbreiding Kane’s Wrath volgt ergens in 2008.

 1.   
  HardCoreGamer™'s avatar

  ik sta te wachten . maar eerst november maar een zien 😆

 2.   
  Rock-in's avatar

  Beter camera ( God zei dank ), Helicopter units, NOD APC, Mobiele MCV, Nieuwe GDI Artilery ( hopelijk vuurt deze wel normaal, zonder sniper ), Betere graphics, Betere gameplay, Meer mogelijkheden

  JOEPIE!

 3.   
  NL Godfather's avatar

  Kan echt niet wachten ben echt zo benieuwd hoe t afloopt 😀

 4.   
  FableFreak's avatar

  ziet er mooi uit maar ik ben geen rts fan ofzo

 5.   
  Dark_Phoenix's avatar

  Ziet er wel zeker vet uit.

 6.   
  R.andom H.ero's avatar

  Kan niet wachten!

 7.   
  Cyart's avatar

  😛 heeft hij nou spitse oren of ligt d aan mij 😛

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  dit spel leek me ook zo vet de gewone dan na dat ik het gespeeld heb viel het me best tegen geeft mij maar red alert 2 of generals

 9.   
  GraveDevil's avatar

  Je weet neit half hoe graag in C&C3 wil 😀 Tis alleen wel balen dat ik in november ook per sé Assasin’s creed en Crysis moet hebben (die 2 kan ik net betalen) half september met geluk de geforce 8800-gts en half oktober een niuewe voeding. Oftewel: tot december heb ik geen geld voor C&C3 wat eigenlijk alleen maar beter is omdat ie dan nog maar €30 of €20 kost.