PC-versie Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 krijgt exclusief AGEIA level

Terwijl Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 op de Xbox 360 al enkele maanden voorloopt op de overige platformen, moet de game onder andere nog gaan verschijnen op de PC. Vandaag is bekend gemaakt dat de PC-versie van deze game ook een speciaal AGEIA level zal bevatten, dat in het bijzonder ontworpen is voor de physics kaart. Gamers zonder deze AGEIA physics accelerator zullen dit level niet kunnen spelen.

Net zoals het eerste deel, focust Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 zich op gebeurtenissen in Mexico in het jaar 2014, waar een burgeroorlog komt opzetten. De Ghosts worden opgeroepen om de vijand uit te schakelen in heuvelachtig terrein, in de woestijn en zelfs in El Paso, Texas. Grafisch gaat de game ook weer een stapje verder dan het eerste deel en de verbeterde AI zorgt er voor dat de vijand je zal proberen te flankeren of strategische punten zal innemen. Ook je eigen teamgenoten profiteren van deze AI-upgrade en kunnen je van betere informatie voorzien over onder meer vijandelijke posities. Je kunt tevens air support oproepen om ondersteuning te krijgen van jet fighters, mobiele voertuigen om achter te kunnen schuilen en je kunt de hulp inschakelen van een onbemande artillerie MULE met een nieuwe Medic class om jezelf en teamgenoten op het strijdveld te kunnen healen. Ook kan de tijd die je veldslag in beslag neemt effect hebben op de gameplay, aangezien GRAW 2 een dynamische dag/nachtcyclus kent.

Lees ook onze tactische review of check de multiplayer demo!

GRAW 2 is inmiddels al verschenen voor de Xbox 360 en zal op 29 juni nog uitgebracht worden voor de PC. De PlayStation 3- en PSP-versie volgen later dit jaar.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    tja, Leuk voor degenen die het hebben. Ik lig er niet wakker om ๐Ÿ™‚

  2.   
    TheDude's avatar

    Idd, leuk als je het kan spelen, maar vooralsnog vind ik zo’n kaart veel te duur voor de meerwaarde die het zou moeten hebben. Neemt niet weg dat GRAW 2 op de PC ook weer extreem vet zal worden! 8)

  3.   
    R.andom H.ero's avatar

    Die PhsyX kaart van AGEIA is niet eens zo duur, rond de 120E heb je er 1 maar inderdaad,l het is het niet waard om hem te halen als je maar 1 level krijgt want dan betaal je in principe 120E voor een level.

  4.   
    TheDude's avatar

    Nou ja, je haalt em niet voor 1 game he….dus dat rekensommetje gaat niet op. ๐Ÿ˜‰ Volgens mij gaan games als Crysis en Bioshock ook profiteren van zo’n kaart, dus als de prijs een beetje redelijk is dan valt het nog wel te overwegen. Maar ja, dan moeten er dus wel echte redenen (games) zijn… 8)

  5.   
    meatball's avatar

    TheDude schreef, "Nou ja, je haalt em niet voor 1 game he….dus dat rekensommetje gaat niet op. ๐Ÿ˜‰ Volgens mij gaan games als Crysis en Bioshock ook profiteren van zo’n kaart, dus als de prijs een beetje redelijk is dan valt het nog wel te overwegen. Maar ja, dan moeten er dus wel echte redenen (games) zijn… 8) "

    nee, die gebruiken geen physx kaart.

  6.   
    ikbenrick's avatar

    meatball schreef, "

    ”TheDude” schreef, "Nou ja, je haalt em niet voor 1 game he….dus dat rekensommetje gaat niet op. ๐Ÿ˜‰ Volgens mij gaan games als Crysis en Bioshock ook profiteren van zo’n kaart, dus als de prijs een beetje redelijk is dan valt het nog wel te overwegen. Maar ja, dan moeten er dus wel echte redenen (games) zijn… 8) "

    nee, die gebruiken geen physx kaart."

    Idd Crysis is special ontworpen voor Nvidia geforce 8800 serie en natuurlijk andere series, maar is geoptimaliseerd voor de 80 core, De 8800 serie hebben een speciale Psyghics (hoeje het oo schrijft) Unit, dus dan zou een Agenia ( of zo ๐Ÿ˜› ) overbodig worden ๐Ÿ™‚

  7.   
    The Illusionist's avatar

    Leuk voor degenen die ‘m hebben, maar ik draai er niet bepaald warm voor.

  8.   
    R.andom H.ero's avatar

    ikbenrick schreef, "

    ”meatball” schreef, "[quote=”TheDude”]Nou ja, je haalt em niet voor 1 game he….dus dat rekensommetje gaat niet op. ๐Ÿ˜‰ Volgens mij gaan games als Crysis en Bioshock ook profiteren van zo’n kaart, dus als de prijs een beetje redelijk is dan valt het nog wel te overwegen. Maar ja, dan moeten er dus wel echte redenen (games) zijn… 8) "

    nee, die gebruiken geen physx kaart."

    Idd Crysis is special ontworpen voor Nvidia geforce 8800 serie en natuurlijk andere series, maar is geoptimaliseerd voor de 80 core, De 8800 serie hebben een speciale Psyghics (hoeje het oo schrijft) Unit, dus dan zou een Agenia ( of zo ๐Ÿ˜› ) overbodig worden ๐Ÿ™‚ [/quote]

    De enige games die gebruik maken van die AGEIA kaart is GRAW en GRAW 2, geen BF2, geen Crysis.

  9.   
    pandatomor's avatar

    R.andom H.ero schreef, "

    ”ikbenrick” schreef, "[quote=”meatball”][quote=”TheDude”]Nou ja, je haalt em niet voor 1 game he….dus dat rekensommetje gaat niet op. ๐Ÿ˜‰ Volgens mij gaan games als Crysis en Bioshock ook profiteren van zo’n kaart, dus als de prijs een beetje redelijk is dan valt het nog wel te overwegen. Maar ja, dan moeten er dus wel echte redenen (games) zijn… 8) "

    nee, die gebruiken geen physx kaart."

    Idd Crysis is special ontworpen voor Nvidia geforce 8800 serie en natuurlijk andere series, maar is geoptimaliseerd voor de 80 core, De 8800 serie hebben een speciale Psyghics (hoeje het oo schrijft) Unit, dus dan zou een Agenia ( of zo ๐Ÿ˜› ) overbodig worden ๐Ÿ™‚ [/quote]

    De enige games die gebruik maken van die AGEIA kaart is GRAW en GRAW 2, geen BF2, geen Crysis.

    [/quote]

    Ik vraag me af of ik met mijn XFX 7800 dit aankan… als ik zo kijk wel.