Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 Co-op Collection 2 op Xbox Live

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 is alweer een tijdje uit voor behoorlijk wat platformen. In januari werd de Xbox 360-versie al voorzien van downloadbare content met nieuwe co-op mappen en vandaag is een tweede editie van deze zogeheten “Co-op Collection” op Xbox Live verschenen.

Voor 400 Microsoft Points (4,80 euro) krijg je negen nieuwe mappen en acht verse Achievements, waarmee je 125 extra Gamerpoints kunt verdienen. Zeven van de negen mappen zijn klassieke scenario’s van vorige Ghost Recon-games en twee mappen zijn geheel nieuw: Treatment Plant en Mining Camp. De herkenbare scenario’s zijn Bridges, Stronghold en Island uit Ghost Recon: Island Hunter, en Depot, Riverbed, Ghost Town en Roadblock uit Ghost Recon: Desert Siege.

Net zoals het eerste deel, focust Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 zich op gebeurtenissen in Mexico in het jaar 2014, waar een burgeroorlog komt opzetten. De Ghosts worden opgeroepen om de vijand uit te schakelen in heuvelachtig terrein, in de woestijn en zelfs in El Paso, Texas. Grafisch gaat de game ook weer een stapje verder dan het eerste deel en de verbeterde AI zorgt er voor dat de vijand je zal proberen te flankeren of strategische punten zal innemen.

Ook je eigen teamgenoten profiteren van deze AI-upgrade en kunnen je van betere informatie voorzien over onder meer vijandelijke posities. Je kunt tevens air support oproepen om ondersteuning te krijgen van jet fighters, mobiele voertuigen om achter te kunnen schuilen en je kunt de hulp inschakelen van een onbemande artillerie MULE met een nieuwe Medic class om jezelf en teamgenoten op het strijdveld te kunnen healen. Ook kan de tijd die je veldslag in beslag neemt effect hebben op de gameplay, aangezien GRAW 2 een dynamische dag/nachtcyclus kent.

Wil je meer weten over Ghost Recon: Advances Warfighter 2? Lees dan ook eens onze review!

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 is verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation Portable.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren