Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 krijgt Legacy Edition

Voor mensen zonder Xbox Live is er goed nieuws te melden, want Ubisoft heeft een Legacy Edition van Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 aangekondigd. Deze nieuwe uitgave zal naast de game zelf ook alle downloadbare content tot dusver bevatten. De Legacy Edition is Xbox 360-only en zal de volgende goodies bevatten:

    * 32 extra mappen, een combinatie van nieuwe mappen en klassiekers
    * Nieuwe spelmodi en een groot aantal exclusieve missies
    * Extra wapens die “de tactische mogelijkheden van de singleplayer vergroten”

De Legacy Edition wordt volgende maand in de winkels verwacht en zal volgens Ubisoft voor een “gemiddelde prijs” verkocht worden.

Net zoals het eerste deel, focust Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 zich op gebeurtenissen in Mexico in het jaar 2014, waar een burgeroorlog komt opzetten. De Ghosts worden opgeroepen om de vijand uit te schakelen in heuvelachtig terrein, in de woestijn en zelfs in El Paso, Texas. Grafisch gaat de game ook weer een stapje verder dan het eerste deel en de verbeterde AI zorgt er voor dat de vijand je zal proberen te flankeren of strategische punten zal innemen.

Ook je eigen teamgenoten profiteren van deze AI-upgrade en kunnen je van betere informatie voorzien over onder meer vijandelijke posities. Je kunt tevens air support oproepen om ondersteuning te krijgen van jet fighters, mobiele voertuigen om achter te kunnen schuilen en je kunt de hulp inschakelen van een onbemande artillerie MULE met een nieuwe Medic class om jezelf en teamgenoten op het strijdveld te kunnen healen. Ook kan de tijd die je veldslag in beslag neemt effect hebben op de gameplay, aangezien GRAW 2 een dynamische dag/nachtcyclus kent.

Wil je meer weten over Ghost Recon: Advances Warfighter 2? Lees dan ook eens onze review!

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 is verschenen voor de PC, Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation Portable.

  1.   
    Lashrom's avatar

    Ik vond de GRAW 2 op de PS3 al heel mooi en een leuke gameplay hebben. Maar nu met 32 extra mappen ? Dat si echt veel. Over de wapens valt er niet veel te zien. Ik vond het een leuk tactische spel. Maar ik heb er wel genoeg van !

  2.   
    ckerigon's avatar

    doe mij die maar 🙄

  3.   
    blizzardo's avatar

    kijk, dat noem ik nog eens een goede pack;):)

  4.   
    PS3Killer's avatar

    blizzardo schreef, "kijk, dat noem ik nog eens een goede pack;):)"

    Al zullen niet veel mensen em kopen, hadden ze beter tijdens de release kunnen uitbrengen.