Electronic Arts keert terug naar Apple

Apple gamers zwemmen nu niet bepaald rijkelijk in games die speciaal bedoeld zijn voor hun systeem, maar Electronic Arts heeft laten weten dat we binnenkort weer een lading Mac titels kunnen verwachten. Dit maakte de uitgever vandaag bekend op de WWDC 2007 (Worlwide Developers Conference van Apple).

In juli kunnen we de eerste rits games voor de OS X verwachten; Command and Conquer 3, Battlefield 2142 en Harry Potter and the Order of the Phoenix. Ook zullen EA Sports games als Madden 08 en Tiger Woods 08 later in de herfst verschijnen.

  1.   
    TheDude's avatar

    Opzich leuk om de doelgroep uit te breiden, al denk ik niet dat mensen met een Apple-systeem hun computer voor de games hebben gehaald. 😉

  2.   
    Tom's avatar

    Tja, het zou toch best leuk zijn als je op je iBook kon gamen. Ik vind het namelijk toch een mooie en krachtige laptop, het feit dat hij gloeiend heet word niet meegerekend.
    Gelukkig, heb ik geen iBook, noch interesse in de bovengenoemde games.

  3.   
    Mrn.'s avatar

    Laten ze zich maar gewoon richten op de normale Personal Computer 😛 .

  4.   
    The Illusionist's avatar

    TheDude schreef, "Opzich leuk om de doelgroep uit te breiden, al denk ik niet dat mensen met een Apple-systeem hun computer voor de games hebben gehaald. 😉 "

    Nee inderdaad 😛 Maar is wel eens lekker om een Mac compitabele game te spelen als Apple bezitter.

  5.   
    denjaap's avatar

    goed voor hun zeker

  6.   
    games-are-things-in-live's avatar

    Iik denk bniet dat ze heel veel zullen verdienen !!1 Want de mensen die apple pc hebben zijn vaak van die buyisniss lui!!!!

  7.   
    gejrgr34t's avatar

    Wie vista speeelt speelt apple, want vista is gejat van apple serieus~! 👿 ik heb zelf 3apple’s dus..