Eerste beelden van Croteam`s nieuwe project opgedoken

Onlangs kregen we bericht van het Hongaarse blad GamePlay over een nieuwe game uit de richting van het Croteam, de ontwikkelaar achter de Serious Sam reeks. Niet ongeheel voor de hand liggend dus, dat het hier ging om het derde deel van de hersenloze shooter. Naast dit bericht wist het gameblad echter ook te melden dat het team met een compleet nieuwe game op de proppen komt, die in tegenstelling tot de Serious Sam reeks een ‘think-before-you-shoot’ gameplay te bieden heeft.

Het gaat om een hedendaagse militaire tactische actieshooter met ‘in-your-face’ snelle actie, zo wist ene Damir Durovic in het Hongaarse blad te melden. Een officiële aankondiging met meer informatie over de twee games zal wellicht binnenkort volgen. De eerste beelden van dit nieuwe project en een voorproefje van de Serious Engine 3 zijn hieronder te bezichtigen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Aadb's avatar

    aah nee he toch niet weer de zoveelste oorlogsshooter, dat kwam in me op toen ik de screens zag, maarja misschien brengt deze reeks wel weer wat vernieuwends ten op zichte van alle huidige oorlogs shooters.

  2.   
    Rock-in's avatar

    Ik denk t wel als ik het zow zie, gaat dit een extra dimensie toevoegen aan “stads gevechten”, die meestal ongelovelijk bloederig, strategisch moeilijk zijn en tot puinhopen leiden.

  3.   
    Ranzaap's avatar

    *Gaat duimen* laat het fps zijn, Laat het een fps zijn! LAAT HET EEN FPS zijn.

  4.   
    Neolite's avatar

    eerlijk gezegd ziet het er niet verkeerd uit 8)