PS3-versie The Last Remnant lijkt definitief geschrapt

The Last Remnant verscheen vorig jaar voor de Xbox 360 en begin dit jaar voor de PC. Square Enix zou ook nog aan een PlayStation 3-versie werken, maar volgens een recent bericht is deze versie van de baan. Een interne brochure van Square Enix maakt namelijk helemaal geen melding meer van de versie, zelfs niet onder de “nog aan te kondigen releases”.

Het kan natuurlijk om een foutje gaan, aangezien de website van Square Enix nog altijd de PlayStation 3-versie vermeldt. De kans lijkt echter groter dat The Last Remnant definitief geschrapt is voor de PS3.

Het verhaal van The Last Remnant neemt je mee terug naar zo’n duizend jaar geleden, op het moment dat de mensheid in contact kwam met Remnants. Deze magische objecten uit een lang vervlogen tijdperk werden ooit gebruikt om vrede over de wereld te verspreiden. Op een gegeven moment ontstond er echter een steeds groter verschil tussen de leiders en de onderdanen, waardoor de Remnants niet langer een instrument waren dat voor balans moest zorgen, maar uitgroeiden tot een object dat kon leiden tot onmeetbare macht. Waar het eens zo vredig was, daar werd nu alleen nog maar bloed vergoten.

In The Last Remnant kan je spelen met รฉรฉn van de twee hoofdpersonages, waarbij je vrij bent om te kiezen. Allereerst is er het personage Rush Sykes, dat een typisch personage is van de Aziatische markt. Daarnaast is er The Conqueror, een personage dat gericht is op de Westerse markt. De game bevat vier verschillende rassen: Mitra (mensen), Yama (grote vis-achtigen), Qsiti (kleine mens-achtige hagedissen) en Sovanni (vier-armige wezens die op een kat lijken). Hoewel de game turn-based is, is het vechtsysteem zeker niet passief en zijn er regelmatig Quick Time Events (QTE’s).

The Last Remnant is verschenen voor de Xbox 360 en PC.

  1.   
    NightHawk's avatar

    Wow… wat een verrassing ๐Ÿ™„

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    NightHawk schreef, "Wow… wat een verrassing ๐Ÿ™„ "

    Jij vind het dus niet echt een verrassing waarom niet ?

  3.   
    b00m666's avatar

    Carlos0_0″][quote=”NightHawk schreef, "Wow… wat een verrassing ๐Ÿ™„ "

    Jij vind het dus niet echt een verrassing waarom niet ?[/quote]

    ik denk omdat er beetje veel geschrapt word dit jaar

    waar ik egt om moet janken is dat ac2 (die super lkkr op de pc speelt) 2010 pas uitkomt ik heb xbox 360 en ps3 maar komop sommige games spelen gwn het beste op pc

  4.   
    Moon-Hero's avatar

    Zijn de game makers nou Japans,als dit wel zo is vind ik het dom.Want hoe kunnen Japanse makers nou niet een game uitbrengen voor de PS3? ๐Ÿ˜•

  5.   
    GameAC's avatar

    Zo goed was die game nou ook weer niet. Het zal niet gemist worden.