The Last Remnant krijgt downloadable content

Games krijgen de laatste tijd regelmatig downloadable content (DLC) en vanaf vandaag kan The Last Remnant ook aan het rijtje van games met DLC toegevoegd worden. In december zullen er namelijk vier verschillende delen met extra content worden uitgegeven. De delen zien er als volgt uit:

Challenge Pack 1: “Purgatory’s Sins
Maak de game nog moeilijker met nieuwe guild taken
Prijs: Gratis
Releasedatum: 1 december

The Key of Ancient Ruins
Ga door de poorten van de oude ruines en ontdek wat voor mysterieuze avonturen er in deze enge dieptes te bleven zijn
Prijs: Gratis
Releasedatum: 1 december

March to War Set
Dit pakket geeft de speler 3 nieuwe speel formaties (Scatterswarm, Goblet and Catapult), deze formaties kunnen erg handig zijn in tactische gevechten
Prijs: 100 Microsoft Points
Releasedatum: 15 december

Challenge Pack 2: “The Price of Lies
Maak de game nog moeilijker met nog meer nieuwe guild taken
Prijs: Gratis
Releasedatum: 29 december

Het verhaal van The Last Remnant neemt je mee terug naar zo’n duizend jaar geleden, op het moment dat de mensheid in contact kwam met Remnants. Deze magische objecten uit een lang vervlogen tijdperk werden ooit gebruikt om vrede over de wereld te verspreiden. Op een gegeven moment ontstond er echter een steeds groter verschil tussen de leiders en de onderdanen, waardoor de Remnants niet langer een instrument waren dat voor balans moest zorgen, maar uitgroeiden tot een object dat kon leiden tot onmeetbare macht. Waar het eens zo vredig was, daar werd nu alleen nog maar bloed vergoten.

In The Last Remnant kan je spelen met één van de twee hoofdpersonages, waarbij je vrij bent om te kiezen. Allereerst is er het personage Rush Sykes, dat een typisch personage is van de Aziatische markt. Daarnaast is er The Conqueror, een personage dat gericht is op de Westerse markt. De game bevat vier verschillende rassen: Mitra (mensen), Yama (grote vis-achtigen), Qsiti (kleine mens-achtige hagedissen) en Sovanni (vier-armige wezens die op een kat lijken). Hoewel de game turn-based is, zal het vechtsysteem zeker niet passief zijn en zullen er regelmatig Quick Time Events (QTE’s) zijn.

The Last Remnant ligt inmiddels voor de Xbox 360 in de winkels. Wanneer de PlayStation 3- en PC-versie verschijnen, is nog niet bekend.

 1.   
  Flexican's avatar

  Word volgens mij een nieuwe rage? DLC?

 2.   
  Overload14's avatar

  Flexican schreef, "Word volgens mij een nieuwe rage? DLC?"

  idd…