Leer meer over Crush in een interview met de makers

Gametrailers.com gaf vandaag een interview vrij van de makers van Crush. In dit interview gaan de makers van het spel in op de problemen die ze tegen kwamen tijdens het maken van het spel, maar natuurlijk zal ook de gameplay van deze bijzondere puzzelgame grondig worden besproken.

Crush is een vernieuwend puzzel spel waarin je zogenaamd moet crushen om van een 3D wereld naar 2D wereld om te schakelen. Vanuit die 2D wereld kun je dan weer extra’s en geheimen vinden die niet in de 3D wereld zichtbaar zijn. Dit doe je echter niet geheel zonder reden, aangezien je met het emotionele hoofdpersonage Dan problemen moet oplossen die hem al jarenlang teisteren. Door middel van hypnose krijgt hij speciale gaven en krijgt hij een laatste kans om zijn leventje zorgeloos op te pakken.

Crush zal op 25 mei exclusief voor de PSP verschijnen

 1.   
  Rideo Mortem's avatar

  interessante titel imo

 2.   
  Remmie!'s avatar

  Super Paper Mario anyone???

  wel hele vette titel lijkt me 😮 8)

 3.   
  NLgabberNL's avatar

  Het Moeilijkste wat het verwisselen tussen 2d en 3de hoeveel x heeft hij het ong gezegd ? 😛

 4.   
  Rock-in's avatar

  Wat een NERD zeg, heb zo’n gast in men klas zitten. word helemaal gestoord van die gast. ( nog een andere nerd maar die lijkt niet op die gast uit t filmpje ) 👿

  Het concept is super cool en het zou zonde zijn om hier van een flop te maken, alleen de graphics moeten ECHT beter. 3D en zelfs 2D zien het er bagger uit ( van 5/6 trug ) .