Danny blijft Crushen in de nieuwe trailer van Crush

Je kunt tegenwoordig geen gamesshop meer binnen lopen zonder dat je wordt doodgegooid met puzzelgames in alle soorten en maten. Crush is ook een puzzelgame, maar qua gameplay is de game iets totaal nieuws. De game speelt zich af in zowel 2D als 3D en door middel van ‘Crushen’ is het mogelijk om het leven vanuit 6 verschillende hoeken en manieren te spelen en op die manier puzzels op te lossen. Crush is een game die garant staat voor vele frustrerende uurtjes puzzelen. Vandaag is er weer een nieuwe trailer verschenen waarin er weer vrolijk op los ge-Crusht wordt.

Crush is een vernieuwend puzzel spel waarin je zogenaamd moet crushen om van een 3D wereld naar 2D wereld om te schakelen. Vanuit die 2D wereld kun je dan weer extra’s en geheimen vinden die niet in de 3D wereld zichtbaar zijn. Dit doe je echter niet geheel zonder reden, aangezien je met het emotionele hoofdpersonage Dan problemen moet oplossen die hem al jarenlang teisteren. Door middel van hypnose krijgt hij speciale gaven en krijgt hij een laatste kans om zijn leventje zorgeloos op te pakken.

Crush is vandaag exclusief voor de PSP verschenen

 1.   
  Darkknight's avatar

  als je graag melug wil worde nou volgens mij is dit de goeie game hr 😀 knap dat je zo iets kunt verzinnen 😆

 2.   
  arie de beuker's avatar

  Lijkt inderdaad wel grappig, helaas is de beeldkwaliteit van de trailer niet zo goed

 3.   
  Sp33dy's avatar

  Ik weet het niet met deze game.

 4.   
  Mrn.'s avatar

  Het lijkt me wel een mooie game voor de Playstation Portable maar het lijkt me ook best wel moeilijk, als het spel niet al te duur wordt dan zou ik hem misschien halen maar ik weet niet zeker 8) .

 5.   
  Idsipits's avatar

  tziet er wel grappig uit 🙂
  lijkt wel leuk voor op de psp