De GDI campaign begint in trailer Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Voor gamers met een Xbox 360 is het nog altijd wachten op het nieuwste deel uit de Command & Conquer-serie, die de inmiddels bekende naam Tiberium Wars heeft. Om de tijd te doden tot aan de release, die over enkele dagen zal zijn, is er vandaag een nieuwe trailer uitgebracht. Hierin zien we de introductie van de GDI campaign.

Command & Conquer 3: Tiberium Wars draait wederom om de strijd tussen de GDI (Global Defense Initiative),de Brotherhood of NOD en de Scrin. Hun leider, Kane, is weer terug op aarde in het jaar 2047 om een nieuwe stof te pakken zien te krijgen genaamd Tiberium. Dit heeft hij nodig om de mensheid te transformeren en zijn krankzinnige hersenspinsels waarheid te maken.

Op gameplaygebied belooft Electronic Arts met enkele nieuwe dingen te komen. Zo zul je tijdens de singleplayercampaign beloond worden voor je speelstijl doormiddel van nieuwe of extra sterke units, waar je tegenstander zich ook weer op aanpast. Daarnaast zijn er ditmaal veel meer opties om je eigen leger te bouwen. Je kunt eenheden met elkaar combineren doormiddel van genetica en klonen en zo minder zwakke punten krijgen in je leger. Daarnaast is het ditmaal mogelijk om een mobiele basis te bouwen. Uiteraard heeft de game ook weer een nodige grafische oppoetsbeurt gehad en moet de game weer een nieuwe standaard in het RTS-genre worden, net zoals Command & Conquer: Generals dat voor de 3D-RTS’en deed.

De trailer in HD-kwaliteit is hier te downloaden.

De PC-versie is al een tijdje uit. De Xbox360-versie verschijnt straks op 11 mei.

  1.   
    MauriceV's avatar

    Best een coole trailer al heb ik het spel zelf niet maar ik krijg misschien binnenkort een 360 dus die koop ik erbij 😛 😛 😛

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Tot nu toe blijf Red Alert 2 toch mijn favoriet maar deze ga ik zeker ook wel proberen 8)

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik heb het spel dus gespeeld maar ik vind hem niet echt geweldig ik vind red alert 2 en C&C generals leuker

  4.   
    dendon's avatar

    ik heb hem voor de pc gekocht
    en bijna uitgespeeld het is spel is super tof
    alleen wat ze er neer zetten dat klonen ik weet nie of dat ook op de pc versie is maar dat ben ik nog niet tegengekomen maar het spel is top de grafichs zijn echt super
    😛

  5.   
    Rock-in's avatar

    yup dat is em ( de trailer van campaign )

    Wat dit spel mist, is de sfeer die voornamelijk Red Alert 2 rond hing. Dat spel was verslavend, dit spel heeft dat niet echt ( vind ik )

  6.   
    Remmie!'s avatar

    helemaal gelijk 🙁 ik heb naast C&C 3 ook de Deus Ex collection gekogt en dat speel ik 3 keer meer want da’s gw0n verslavend 🙂 wel vette game trouwes

  7.   
    BKiller's avatar

    Ik heb het spel op de Pc en ik vind het echt een flut spel…
    Als ik jullie een tip mag geven…Niet kopen je moet ervan houden. 😥

  8.   
    Rock-in's avatar

    BKiller schreef, "Ik heb het spel op de Pc en ik vind het echt een flut spel…
    Als ik jullie een tip mag geven…Niet kopen je moet ervan houden. 😥 "

    ftw, argument !?

  9.   
    Neolite's avatar

    ik houd niet zo van rts op de 360 vond bfme2 tegenvallen kwa besturing, heb bfme2 voor de pc daar was ie gewoon beter vanwege de besturing.
    en in de demo is het hetzelfde dus ik verwacht er niet zo veel van 😉

  10.   
    para's avatar

    ljikt me echt leuk maar er is weing veranderd maar dat maakt nix uit 😀