Nieuwe downloadbare content Marvel: Ultimate Alliance opnieuw online

Eerder deze maand verscheen er al nieuwe downloadbare content van Marvel: Ultimate Alliance online. Dit verliep echter niet geheel vlekkeloos, want al snel doken er berichten op dat deze update grote problemen met zich meebracht. De problemen konden echter niet direct opgelost worden, waardoor de content offline gehaald werd.

Inmiddels heeft Activision kenbaar gemaakt dat de problemen verholpen zijn en vandaag is de downloadbare content opnieuw op Xbox Live geplaatst. Er zijn 3 packs te downloaden: het eerste pakket kost 800 Microsoft Points en bevat de helden de Hulk, Cyclops, Nightcrawler en Hawkeye en tevens de bad guys Doctor Doom, Venom, Sabertooth en Magneto. De overige twee pakketten bevatten óf de vier helden, óf de vier bad guys en kosten 500 Microsoft Points per pakket.

In Marvel: Ultimate Alliance kan je jouw eigen Marvel dream team samenstellen uit een enorme selectie van superhelden. Dr. Doom en een groep schurken onder de naam Masters of Evil hebben een plan om te heersen over de wereld. Alle superhelden moeten hun krachten bundelen om deze gevaarlijke missie tot een goed einde te brengen. Ga een epische strijd aan om het lot van de aarde en het Marvel universum te bepalen.

Marvel: Ultimate Alliance is inmiddels verschenen voor de PC, PlayStation 3, PlayStation 2, Xbox 360, Xbox, PSP en Nintendo Wii.

  1.   
    Remmie!'s avatar

    lol denk nie dat veel mensen dat gaan downen 🙁

  2.   
    )GN(-Erik's avatar

    Ziet er wel grappig uit en zo maar ik ga toch maar voor de nieuwe Spiderman 3 game 🙄