De superhelden bundelen hun krachten in trailers Marvel: Ultimate Alliance

Games met superhelden zijn vaak een zeer wisselend succes geweest. De krachten van de X-men zijn stoer, maar bijvoorbeeld ook het slingeren met Spiderman is geweldig. Gelukkig kan je dit alles combineren in de nieuwste superhelden-game Marvel Ultimate Alliance. Met meer dan 140 characters, waarvan ruim 20 speelbare, krijg je de grootste verzameling Marvel-helden om mee te spelen. Vandaag zijn er twee launch-trailers uitgebracht van de game op zowel de Wii als de PlayStation 3.

In Marvel Ultimate Alliance kan je jouw eigen Marvel dream team samenstellen uit een enorme selectie van superhelden. Dr. Doom en een groep schurken onder de naam Masters of Evil hebben een plan om te heersen over de wereld. Alle superhelden moeten hun krachten bundelen om deze gevaarlijke missie tot een goed einde te brengen. Ga een epische strijd aan om het lot van de aarde en het Marvel universum te bepalen.


Lees ook Remco’s review van deze game.

Marvel Ultimate Alliance is inmiddels verschenen op de PC, Xbox, Xbox 360 en PlayStation 2. Begin december verschijnen er ook nog versies voor de PSP en de Wii. Tot slot volgt in maart 2007 de PS3-versie.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren